Skip to main content

Bendeac revine pe Antena 1, dar în reluare

 


Antena 1 reia, începând de astăzi de la 20.30, emisiunea În puii mei, realizată de Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a părăsit trustul Intact în vara lui 2012, deşi contractul dintre cele două părţi nu ajunsese la final. La acea vreme, postul de televiziune a dat un comunicat dur în care spune, printre altele, că Bendeac ar fi trebuit să plătească daune de 1,3 milioane de euro.

Bendeac s-ar putea întoarce în Antena ca parte a juriului Got To Dance, potrivit unei postări de pe pagina sa de Facebook. Show-ul de dans va fi difuzat la Antena 1, din informaţiile obţinute în exclusivitate de paginademedia.ro. Detalii, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un roman un roman
    o fi facut mishto de voiculescu, sau vroia, si atunci i-au zis pa, si vezi ca ai si de platit niste bani, ca doar nu te iei de Tatal nostru fara sa platesti.
    am auzit ca s-ar fi dus la PRO. oricum, Got To Dance, va fi epic fail. am vazut un promo, si logo-ul emisunii, parca seama cu cea de la Romanii au talent.

    apropo, stie cineva ce s-a intamplat cu Valentin Stan. avea o emisiune pe Antena 3, Conexiuni. era singurul care se lua de usl. bine, s-a luat si de voiculescu. tare omul.
  • zamb zamb
    Aceasta emisiune putea continua foarte bine si fara Bendeac. Cu actorii Serban Pavlu, Gabriel Costin, Mihai Muntenita, Emanuel Parvu, Vlad Corbeanu si Xin Elena Ling dar aici e vorba de antena 1 si nu poti sa te astepti la oameni care sa gandeasca in aceasta televiziune de rahat.
  • LED LED
    reluari ieftine...
  • Alexander Alexander
    Nu s-a prezentat la intulnirea de pupat in fund pe Felix.
  • sfinx sfinx
    imi pare foarte rau ca nu mai e bendeac la antena 1
    baga filme plictisitoare
  • cristi cristi
    A avut un succes atat de nebun Top Chef lunea, incat ce s-au gandit ? Sa il scoata si sa bage reluari cu Bendeac, poate s-or mai uita si pustii astia de rad si daca le arati degetul mijlociu .

    Mi s-a parut interesant decorul de la Neatza din dimineata asta, si faptul ca au prelungit emisiunea cu o ora, pana la 11. Sunt de apreciat Razvan & Dani pentru emisiunile pe care le fac .

Trimite un comentariu

sus