Skip to main content

Canalele Pro TV au ieşit de pe Dolce la miezul nopţii. Două posturi HBO în locul lor.

 
dolce
dolce

Publicitate

Posturile grupului Pro au fost scoase de pe reţeaua Dolce, deţinută de Romtelecom, de la miezul nopţii. "Două canale HBO, alături de alte posturi de calitate, vor înlocui canalele Pro", anunţă Romtelecom.

Din poziţia Romtelecom, trimisă Paginademedia.ro la puţin timp după scoaterea canalelor din grilă:

"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creştere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasă TV, Acasă Gold, Acasă HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părţi au eşuat.

Astfel, Romtelecom este forţată, începând de astăzi, 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaţilor Romtelecom."

Începând cu data de 3 ianuarie, Romtelecom înlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai bună calitate: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonaţii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD şi Shorts HD."

Poziţia integrală a Romtelecom:

"Canalul Pro TV ramane disponibil din 3 ianuarie 2013 doar pe platformele IPTV si cablu TV ale Romtelecom

Doua canale HBO, alături de alte posturi TV de calitate vor înlocui conţinutul grupului Pro TV.

Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. către Romtelecom, de creştere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTVProTV InternationalProTV HDAcasă TVAcasă GoldAcasă HDProCinemaSport.roSport.ro HDMTV RomaniaVH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele două părţi au eşuat.

Astfel, Romtelecom este forţată, începând de astăzi, 3 ianuarie, să retragă cele 11 canale din grila TV a abonaţilor Romtelecom. Canalul ProTV va fi transmis în continuare pe platformele IPTV şi CATV, conform principiului must carry.

Toate canalele grupului Pro TV S.A. continuă să fie disponibile la această dată pe platforma NextGen, companie deţinută de Romtelecom.

Creşterea acestor costuri de către ProTV S.A., care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei, ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.

Romtelecom şi-a arătat toată deschiderea în timpul acestor negocieri, propunând grupului ProTV S.A. inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar, însă şi această variantă a fost declinată.

Începând cu data de 3 ianuarie, Romtelecom înlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai bună calitate: HBOHBO ComedyBBC KnowledgeComedy CentralShortsBBC World NewsFrance 24MTV HitsMooz Hits, iar pentru abonaţii cu receptoare HDEurosport 1 HD şi Shorts HD.

În plus, pentru platforma IPTV se introduc canalele Mooz Dance şi Mooz Dance HD. De asemenea, toţi abonaţii Romtelecom se vor putea bucura de canalele Dolce Sport în pachetul Variat.

Romtelecom îşi exprimă regretul pentru orice inconvenienţe ale clienţilor săi, din motive independente de companie.

De asemenea, aducem asigurări tuturor clienţilor noştri că suntem dispuşi să continuăm să găsim o soluţie amiabilă, cu obiectivul de a cădea de acord asupra unui preţ stabil şi corect pentru transmiterea canalelor grupului.

Sperăm în continuare că Pro TV S.A va înţelege realităţile pieţei din România şi se va gândi la consumatorii săi."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • expertul expertul
    gunoi esti tu cu toti antenistii.
  • expertul expertul
    posturile hbo sunt gratuite doar 2 luni.
  • expertul expertul
    pun pariu, nu esti client romtelecom.
  • expertul expertul
    pretul nu e dictat de protv, e politica noului propietar TW care detine si hbo.
  • expertul expertul
    esti tare frustrata!
  • expertul expertul
    ramai pe romtelecom, si priveste incontinuare rahatul de pe antene si kanal d.
  • expertul expertul
    esti doar un postac de la intact.
  • Tataee Tataee
    O intrebare: daca tie proprietarul ti-ar cere sa platesti de luna viitoare o chirie de 3 ori mai mare, ce ai face?
  • expertul expertul
    nu e tare miscarea romtelecom. e doar o abureala de cateva luni pentru a reprima dorinta clientilor de a rezilia contractele.
  • expertul expertul
    esti tare spalat pe creeri!!!
  • geflomedia geflomedia
    parca te deranja mesajul meu, sunt abonat dolce si alte retele dth si catv.
    Ma deranjeaza ca suntem tratati fara respect in calitate de client.
    Am semnat un contract si cel ce la oferit nu la respectat.
    Vasilica, citeste cu atentie contractul si poate te vei trezi (acum te afli sub anonimat si in amorteala)
  • geflomedia geflomedia
    In atentia lui Vasile, 3 January, 2013 16:31 Reply ↓
    Trimite tu reclamatie la OPC! Aaaa…dar stai,nu poti trimite pentru ca esti abonat rds. Vezi ca incep crimele de la 5! Mars la mizeria prostv.

    Nu sunt abonat rcs, daca asta ai inteles tu sa fii sanatos.
    Sfatuiesc toti clientii DTH, CATV, consumator...sa DEPUNETI PLANGERE CATRE OPC (PROTECTIA CONSUMATORILOR)Nu au respectat contractul fata de abonat cu intentia lor de modificare grila.
  • cristian33 cristian33
    Povestea sta cam asa : 1. Cineva a facut rost de contractul dinte Romtelecom si Antene .Romtelecom plateste ,de anul trecut , 9,5 milioane de euro pe an catre Antene . Acel cineva a dus contractul oficialilor de la PRO TV SA . De aici si inflexibitatea oficililor PRO TV. Justificat avand in vedere ca discutam de postul TV cui cea mai mare audienta.
    2. Romtelecom a incalcat normele legale. Modificarea grilei trebuie sa fie aprobata de CNA (chiar si pe DTH)
    3. Din ce stiu un contract de exclusivitate privind transmitrea BBC K . cu BBC Worldwide s-a semnat cu RCS-RDS anul trecut in decembrie . Sunt curios daca au acord de retrasmisie.
  • nono nono
    alti furnizori au contracte vechi care vor expira curand. daca "must carry" devine obligatoriu si pe "antene", Pro tv si Antenele o vor strange un pic. Vor lua fix ZERO :)
    Antenele cereau vreo 7 mil iar Pro tv vreo 12 mil de EURO.
  • nono nono
    tu ce programe voiai sa iti bage? numeste 3-4 programe.

Trimite un comentariu

sus