Skip to main content

Cozmin Gușă, la CNA: Nu este nicio îndoială că noi deținem 80% din Realitatea Media

 

Publicitate

Cozmin Gușă, director editorial la Realitatea Media, a declarat în fața membrilor CNABluelink Communicazioni, acționarul principal al Realitatea Media, este deținut de Strategies Research, companie care aparține lui Cozmin Gușă și lui Maricel Păcurariu.

„Suntem la a cincea și ultima înfățișare în Cipru, care va fi la finalul acestei luni. Acționar la Realitatea nu este nici domnul Schwartzenberg, nici familia Vîntu, ci Strategies Research, companie care îmi aparține mie și lui Maricel Păcuraru. Știu că au fost comunicări masive din partea unora și altora. Noi avem toate dovezile. Putem să vi le dăm, dar nu le putem înregistra. Nu este nicio îndoială că noi deținem 80%. ”, a spus Cozmin Gușă membrilor CNA.

Cozmin Gușă s-a prezentat la CNA pentru solicitarea unei licențe a postului Realitatea Plus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum naiba deschide gusa si dana secretara televiziune de milioane de euro,cand ei dau afara 2-3 amarate de la protocol si taie brutal sporul de noapte a celor 20 de oameni care tin emisia noaptea.E adevarat,acest plan de restructurare a facut economii de vreo 1000 de euro.Nesimtitii.
  • Dovezi pentru ceea ce sustine domnul Gusa are?Pentru ca eu detin 95% din actiunile Bluelink Communicazioni dar nu pot inregistra dovezile.
    Sa-mi demonstreze ca nu e asa :).

Trimite un comentariu