Skip to main content

EXCLUSIV. Emisiunea lui Luis Lazarus, scoasă din grila Look TV. Amicalele echipelor românești, la postul lui Paskany

 
EXCLUSIV. Emisiunea lui Luis Lazarus, scoasă din grila Look TV. Amicalele echipelor românești, la postul lui Paskany
Luis Lazarus

Publicitate

Luis Lazarus s-a întors din vacanță, însă nu și la emisiunea “Pe bune by Luis Lazarus”. Show-ul care ar fi trebuit să revină în acest an la Look TV a fost amânat, conform reprezentanților postului, până la o dată care nu a fost precizată. Surse din televiziunea patronată de Arpad Paskany susțin însă că emisiunea iese definitiv din grilă, fiind considerată ca neprofitabilă.

Florentina Ermurache, PR Look TV:

“Nu am nicio informație cu privire la emisiunea lui Luis Lazarus. Pot să vă spun că în perioada următoare, Look TV va difuza, în exclusivitate, meciurile amicale ale principalelor echipe de fotbal românești”.

Situatia neclară a emisiunii care a debutat spre finalul anului trecut este accentuată și de declarația lui Luis Lazarus, care a precizat pentru paginademedia.ro:

“M-am întors duminică seara din vacanță, din Thailanda. Nu am ce să vă spun, pentru că nu am fost anunțat oficial. Noi încă suntem în vacanță. Eu sunt angajat al Clujului și am un contract negociat direct cu Arpad Paskany, eu vorbesc direct cu el.

Știu că din 9 ianuarie au început niste meciuri televizate, dar nu cunosc detalii. Am să îl sun pe Arpy și am să discut cu el. Oricum, eu am contract până pe 30 iunie și chiar dacă emisiunea s-ar opri aș face alta. Nu aș avea niciun deficit de imagine sau financiar.”

Lazarus a mai precizat pentru Paginademedia.ro că echipa lui, din care face parte și Petre Năstase, are contracte negociate separat. De asemenea, prezentatorul a menționat că nu știe până la ce dată se întinde vacanța de iarnă, urmând a relua emisiunea în momentul în care va fi anunțat de conducerea Look TV.

Emisiunea “Pe bune by Luis Lazarus” a debutat pe 19 noiembrie 2012 și a fost poziționată ca un late night show, cu începere de la 21.30 și cu o durată de două ore și jumătate. La acea vreme, oficialii postului clujean au precizat că își doresc ca emisiunea lui Lazarus să fie “blockbusterul grilei de toamnă”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu