Skip to main content

Exercițiu de imaginație: cum ar fi arătat ziarul de ziua lui Ceaușescu

 

Publicitate

COPERTĂ INEDITĂ. ProSport a deschis ziarul de sâmbătă, 26 ianuarie, cu o copertă mai puțin obișnuită: cum ar fi arătat o pagină de ziar dacă prea-iubitul fiu al poporului ar fi fost viu și nevătămat.

Deschiderea ProSport, într-o primă pagină sepia:

Rușine tovarășe Bokila!
Element declasat, specific capitalismului putred, cetățeanul congolez Bokila Jeremy a folosit declarații tendențioase și mincinoase, inducând în eroare clubul sportive al armatei, Steaua.

Militarii patriei, în funte cu unul dintre tovarășii de nădejde, se dezic de acest individ certat cu morala și etica.

Alte titluri:

Mândră corabia, meșter cârmaciul. Tovarășul Gațu Cristian a decretat că secția juvenilă a clubului Rapid este un model de urmat pentru întreaga suflare handbalistică din țară.

Secretul lui Mitea
Autoritățile din Republica Socialistă România continuă să analizeze circumstanțele în care s-au produs faptele din Dosarul Transferurilor.

Splendidă demonstrație la Lacul Roșu Iubitorii de animale din țară sărbătoresc aniversarea zilei de naștere a tovarășului Nicolae Ceaușescu printr-un concurs de atelaje trase de câini.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • ar fi interesant de aflat daca au suplimentat tirajul, la rugamintile "fierbinti" ale "tovarasilor" oameni ai muncii sau, daca au avut retur, "proletarii" nevind timp/ disponibilitate sa citeasca textele de doi bani ale publicatiei...

Trimite un comentariu