Skip to main content

Forbes: Ce companii de media și publicitate sunt chiriași ai RA-APPS

 

Publicitate

B1 TV, Editura Intact, Burda și Ogilvy se numără printre companiile de media și publicitate care au închiriat spații de la RA-APPS, potrivit Forbes România.

Firma B1 TV Channel SRL funcționează într-un spațiu de 230 de metri pătrați pentru care plătește lunar o chirie de 3.571 de euro. Mai exact, 15,5 euro pentru un metru pătrat.

Documentul nu oferă detalii despre locul în care se află acest sediu, însă prețul pe care B1 TV Channel îl achită lunar se apropie de cele practicate pe piața liberă, în cazul spațiilor centrale din București.

Grupul de comunicare Ogilvy România, plătește o chirie lunară pentru cinci spații închiriate în suprafață de 1.261 de metri pătrați de aproximativ 17.000 de euro.

Birourile Burda România (78,64 mp, chirie lunară 293 euro), Editura Intact (344,18 mp, chirie lunară 1.280 euro), Ringier România (102,51 mp, chirie lunară 381 euro) și revista România Mare (139,3 mp, chirie lunară 518 euro) se află tot în spații deținute de RA-APPS.

Grupul Humanitas, deținut de scriitorul Gabriel Liiceanu, are spații închiriate cu o suprafață totală de 1.060 metri pătrați pentru care plătește o chirie lunară însumată de aproximativ 4.000 de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • dna, nu forbes a publicat exclusiv aceste informatii. dupa ce toata presa a vuit si-au aparut listele dupa pe ponta le-a facut publice inca din 16 ian, e incorect sa citezi forbes ca sursa stirii. Inteleg ca aveti vreo simpatie fata de raluca badea michailcov, dar fiti corecta cu sursa informatiilor.

Trimite un comentariu