Skip to main content

Instanța a decis: OTV rămâne închis

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

 

UPDATE. „Practica ridicării licenței în Europa este frecventă. Va rog să luați în calcul că CNA a solicitat punctele de vedere a 14 membri EPRA, toți ne-au răspuns că în toate țările se ridică licențe frecvent. Ofcom UK, care niciodată nu ne-a răspuns, ne-a spus că în 2012 a închis PRESS TV pentru neplata obligațiilor ce le revin prin aplicarea licenței adică un număr de amenzi”, a declarat Laura Georgescu, președintele CNA. Ea a mai declarat că, dacă instanța nu ar fi dat câștig CNA, ar fi fost dispusă să ceară membrilor CNA o demisie în alb.

Curtea de Apel București a decis să respingă cerea de suspendare a deciziei CNA de retragere a licenței OTV.

Ocram Televiziune a mai cerut în instanță și anularea deciziei CNA, dosar ce va avea prima înfățișare în luna martie.

Consiliul Național al Audiovizualului a retras în urmă cu o săptămână licența OTV, deținută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, după cum paginademedia.ro a scris aici. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, președinte CNA, și votată în unanimitate.

Ocram a cerut în instanță suspendarea deciziei CNA, ceea ce ar fi însemnat reluarea emisiei postului.

"Sunt dezamăgit, nu mă așteptam să pierdem, dar cu toate astea rămânem optimiști. Cu cât sunt mai multe piedici, cu atât vom ieși mai puternici din această luptă. Vom face recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție", a declarat Dan Diaconescu într-o scurtă intervenție în direct la România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu