Skip to main content

Laura Georgescu a fost validată de Parlament ca președinte al CNA

 

Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu - Sursa foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Laura Georgescu a fost validată de Parlament în funcția de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Viorel Vasile Buda în sedința de astăzi a forului audiovizual.

Laura Georgescu a fost votată în 28 decembrie de membrii CNA pentru a conduce forul, propunerea lor fiind validată astăzi de Parlament.

Ea a intrat în CNA la propunerea Guvernului și a fost validată în toamna anului trecut de Parlament, pentru un mandat de șase ani.

Cine este Laura Georgescu?

Potrivit Laurei Georgescu, citată de Mediafax la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, din 1992 până în 2003, ea a pus, alături de Felicia Meleşcanu, bazele TVR Internaţional, precizând, că a colaborat cu Florin Călinescu la emisiunea “Chestiunea zilei”.

Laura Georgescu: “Din 2003, am trecut de cealaltă parte a baricadei, am intrat pe comunicare şi relaţii mass-media în administraţia publică centrală şi, timp de zece ani, la Guvernul României am făcut comunicare cu Oficiul European de Luptă Antifraudă de la Bruxelles, am realizat foarte multe transmisiuni în direct pe Comunicare, pe Fonduri Europene”, a spus ea, precizând că speră să poate aduce un punct de echilibru în CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu