Skip to main content

Mâine începe Dallas pe Antena 1. Cu cine se bate JR Ewing. Audienţele serialului la revenirea în SUA

 

Publicitate

Noua serie Dallas, filmată în 2012, începe mâine seară la Antena 1. Ce contracandidaţi are JR Ewing sâmbătă seară? Paginademedia.ro vă prezintă concurenţa TV la primul episod Dallas din noua serie, dar şi ce audienţe a făcut serialul când a revenit în SUA.

Dallas este programat pe Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20.30.

Ce fac celelalte posturi?

PRO TV. Clasicul Evadatul (1993), cu Harrison Ford şi Tommy Lee Jones, film care a mai fost difuzat pe TV, este opţiunea Pro TV pentru mâine seară.

PRIMA TV. Demi Moore se dezbracă la Prima TV, într-un alt clasic, Streaptease (din 1996)

KANAL D. Postul turcilor de la Dogan mizează pe divertisment şi scoate la luptă programul Nuntă cu surprize, cu Andreea Mantea şi Gabriel Coveşeanu.

ACASĂ TV. Nimic surpinzător: telenovela Abisul pasiunii.

TVR 1. Spartacus, un film american din 2004, se intersectează cu serialul American de pe Antena 1.

PRO CINEMA. Gheorge Dinică, Stela Popescu şi Vladimir Găitan încearcă să îi ţină piept lui JR, Bobby şi Sue Ellen, în filmul Zbor periculos.

DOCUMENTARELE SERII.

Discovery (pentru cine îl mai are în grilă): Vânătorii de licitaţii, Regii licitaţiilor şi Apărătorii oraşului Washington
National Geographic: serie dedicată Titanicului, cu documentare care se întind pe trei ore: Titanic, Costa Concordia şi Titanic: Cazul se închide.

Aproape şapte milioane de americani au văzut revenirea lui JR anul trecut

Primul episod din noul serial Dallas, difuzat pe 13 iunie anul trecut la TNT, a atins cea mai mare audienţă a unei premiere pe cablu în 2012. Serialul a fost urmărit de 6,9 milioane de americani, departe de recordul realizat de producţia cu acelaşi nume în urmă cu 20 de ani, de 33,3 milioane de telespectatori, potrivit The Hollywood Reporter.

Ce a avut primul episod: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie repejor şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret (care îl implică pe acesta din urmă ş pe fiul lui la fel de ambiţios).

Serialul original Dallas a fost difuzat în Statele Unite în perioada 1978 – 1991. În România, serialul a fost difuzat până în 1981 în acelaşi timp cu americanii, iar în 1992 a fost  redifuzat în întregime, timp de 3 ani, de către TVR 1. În 1998 a fost difuzat sezonul 6 de către Antena 1, potrivit informaţiilor de pe Fan Club Dallas. În 2007-2008 producţia a fost în întregime pe Romantica.

Audienţe-record al vechiului Dallas în Statele Unite: 

  •  Ultimul episod din seria 13, difuzat în 1991 - 33,3 milioane de privitori.
  • ”Cine l-a împuşcat pe J.R”, difuzat în 1980 - 41,5 milioane de telespectatori (plasându-se pe locul doi în topul celor mai vizionate seriale din istorie. Primul loc este ocupat de episodul final din M*A*S*H, urmărit de 50,2 milioane de americani)

Clipul de prezentare Dallas

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Daniel, ia si citeste te rog!
    http://blog.koldcast.tv/2011/koldcast-news/10-most-watched-television-finales-of-all-time/
    e vorba despre ultimul episod al fiecarui show de televiziune din cele 10. Despre ultimul epison din MASH: " One out of every two televisions in the United States were tuned to the finale when it aired". Deci le placea asa de mult show-ul incat nu au mai asteptat DVD-urile sau reluarile :)
  • Daniel Daniel
    marius :)):)) 105 e aproape de super bowl iar 80 de milioane nu au nici oscarurile ..ce spui tu acolo din sursa ta la ultimul episod din mash şi seinfeld intră reluări de atăţia ani , vizionări pe dvd şi audienţele posturilor străine care au difuzat episoadele respective în ţarile lor de origine .
  • marius marius
    am citit din alte surse ca ultimul episod din mash a avut o audienta de 105 mil telespectatori in SUA; seinfeld stiu ca a avut 70-80 mil telespectatori...de unde ati scos voi cifrele de la sfarsitul articolului? multumesc
  • Alfred Alfred
    Oricum , Evadatul a mai fost de nenumarate ori ,asa ca o sa urmaresc Dallas !!
  • mad79 mad79
    qwerty
    daca compari Lost cu M.A.S.H,inseamna ca degeaba te uiti la televizor!
  • Radu Radu
    Taci ca te faci de ras.
  • MirceA MirceA
    Cine a difuzat cele doua seriale ? Eu le urmaresc insa nu am vazut sa le difuzeze cineva in Romania.
  • MirceA MirceA
    Sunt date de Pro TV foarte tarziu dupa aparatia lor in State. Mult prea tarziu, cand telespectatorii si-au pierdut deja interesul.
  • luis luis
    Nu stiu de unde va documentati pentru stirile pe care le faceti, stiu doar ca nu va documentati unde trebuie. Dovada: ultimul episod din Seinfeld a inregistrat o audienta de 76 milioane de privitori, iar ultimul din MASH - 105 milioane. Dallas nu intra nici macar in TOP 10!
    Sursa: http://blog.koldcast.tv/2011/koldcast-news/10-most-watched-television-finales-of-all-time/
  • matei_a matei_a
    Big Bang a fost dat pe Pro Cinema la niste ore nepotrivite, eu nici n-am stiut ca ruleaza, am aflat din intamplare.
    Cine l-a programat pe postul ala si la ora aia e un om extrem de prost. Ai zice ca lucreaza la A1 :))) sa faca praf un serial de comedie care e in top in toata lumea.
  • Andy Andy
    Dau doar 2 exemple de seriale care au fost difuzate la noi: The Big Bang Theory,Revenge care nu au avut audiente mari, ba chiar cred ca nici nu au atins varfuri de pana în 1% raiting.da ce sa ceri romanului,lui da-i Suleyman ca asta îi este nivelul.
  • Florin Florin
    eu cred ca de data asta vor da lovitura.
  • Florin Florin
    cateva seriale din lista aia sunt date de pro sau au fost date. altele mai asteapta sa ajunga in Romania, iar altele sunt pe hbo.
  • fabi fabi
    In alta ordine de idei desi nu sunt fan A1 ii felicit pentru achizitionarea acestui serial.
  • fabi fabi
    Chiar merita sa-i dati o sansa acestei noi versiuni. Am urmarit in vara noul sezon si mi-a placut mult. Acum astept al 2-lea sezon care apare la sfarsitul lunii in America.

Trimite un comentariu

sus