Skip to main content

Mugur Ciuvică şi Andreea Pora rămân abonaţii televiziunilor de ştiri şi în decembrie

 

mugur ciuvicaMugur Ciuvică şi Andreea Pora sunt invitaţii cu cele mai multe prezenţe în

studiourile TV din ultima lună a anului 2012, potrivit unei monitorizări realizate de agenţia mediaTRUST.

Analiza a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna decembrie 2012.

 Topul prezenţelor masculine

topul prez masculine

În topul prezenţelor masculine realizat de mediaTRUST, Mugur Ciuvică (foto), preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, se menţine pe primul loc, fiind urmat îndeaproape de Bogdan Chirieac, om de afaceri. Locul trei în acest top este ocupat, la egaliatate, de politologul Daniel Barbu, ministru al Culturii, şi sociologul Marius Pieleanu.

Topul prezenţelor feminine

top prez feminine

În ceea ce priveşte priveşte prezenţa în studio a personalităţilor feminine, jurnalista Andreea Pora şi Sandra Pralong Budiş conduc topul, fiecare înregistrând câte 12 prezenţe. Ecaterina Andronescu, membră PSD, este următoarea pe lista mediaTRUST, cu 9 prezenţe.

Vlad Nistor conduce clasamentul celor mai activi reprezentanţi politici în luna decembrie 2012

Raportul mediaTRUST conţine un clasament al celor mai activi reprezentanţi politici, reflectând astfel numărul de prezenţe în studio, în luna decembrie 2012.

  • Astfel, Vlad Nistor, reprezentantul PNL-ului, director general al Institutului Diplomatic Român, a înregistrat 12 apariţii în platourile televiziunilor monitorizate de mediaTRUST pentru acest raport.
  • Din partea PNŢCD-ului, Sandra Pralog Budiş se află la egalitate cu cu liderul partidului, Aurelian Pavelescu, fiecare înregistrând câte 12 prezenţe în studiourile TV.
  • Cătălin Ivan, liderul eurodeputaţilor PSD, a înregistrat 11 apariţii în studiourile televiziunilor, fiind la egalitate cu colegul său de partid Codrin Stefănescu.
  • Radu F. Alexandru este reprezentantul PDL-ului cu cele mai multe prezenţe în studio în luna decembrie 2012.
  • Vicepreşedintele Forţei Civice, Dan-Cristian Popescu a înregistrat 10 apariţii în platourile TV.

În luna decembrie 2012, partidul cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV este PSD, înregistrând un număr de 168 de apariţii, urmat de PDL, cu 145 şi PNL, cu 139.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu09 radu09
    Ciuvica asta a facut si puscarie nu!!??
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    Pasarica de Ciuvica, tot apare si tot strga ...
    vrea banuti de la "baron", ca gargara-i de "bon ton"
    c-altceva nu stie-a face, nu pe cur ... pe gura cace!!!!
    Ciuvica si-a ratat cariera ... ar fi fost un foarte bun politruc comunist in anii "48-"60 ... si cutoate ca nu-l arata virsta cred ca a fost unul dintre studentii turnatori la partid(ca au existat si de-astia) sau chir la secu'
    Ba ciuvica , mica pasarica , mitocan te-ai nascut ... mitocan esti ... si tot cam asa o sa si mori ... apropo's, parafrazind un titlu de roman iti dau un sfat ... scrie - ti romanul autobiografic VIATA CA O MITOCANIE!!!!!!!!!!! ... ar avea succes ... ar fi o lectie decum sa nu fi jurnalist sau ANAList politic!
    Pa!
    Sa-l pupi pe tata-n .......

Trimite un comentariu

sus