Skip to main content

Noul post Realitatea Plus al lui Cozmin Gușă, în discuție la CNA

 

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului discută mâine licența pentru Realitatea Plus, solicitată de Geopol International SRL, firmă în care este acționar și Cozmin Gușă.

Postul ar urma să emită, potrivit documentației depuse la CNA, în țările din jurul României: Moldova, țările din fosta Iugoslavie, inclusiv Macedonia, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Televiziunea lui Cozim Gușă va avea un studiou la București, altul la Bruxelles și câte unul în capitalele țărilor în care va fi prezentă.

După modelul Euronews, crawl-ul va fi în limba fiecărei țări. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, costurile sunt estimate la aproximativ 12 – 15 milioane de euro, pe o perioadă de 3 – 4 ani.

Societatea GeoPol este deținută de Cozmin Gușă (50%) și Maricel Păcurariu (50%).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • @crynick: în postarea şahistului "text-ul" e greşit. "Text" face parte de mult timp din lexicul limbii, la articulare nu e nevoie de cratimă, ca la unele neologisme cum ar fi, de exemplu: hard disk-ul, post it-ul etc. Iar în textul (sic!) tău, vezi că "bă" este încadrat de virgulă, pentru că e un vocativ. Corect este, deci: "unde vezi tu, bă, o problemă cu cratimele". Şi n-ar fi rău să folosim şi diacriticele.
 • Pai sa sti ca o sa ne lase.Ah doamne da sa iasa Vantu mai repede din puscarie,sa vezi atunci.
  Primul pe lista cred ca este Enache care sta la cafele in birourile lui Ghita.
  Al doilea Gusa &Company ,etc
 • Sau din cate vad eu vrea sa faca ceva de genul Raitaru TV in momentul in care s-a rupt de Realitatea.Sa emita pe Realitatea Plus cu echipamentele si oamenii Realitatii TV.Si uite asa se mai naste o mizerie gen RomaniaTV.
 • E chiar bizar cum deschide el canale noi , in timp ce nu are bani nici sa treaca strada cu Radio Guerrilla sau Money Channel .....
 • Asta nu are bani sa tina Realitatea asa um este ea acum si da lumea afara in prostie,si ne minte ca va investi el 12-15 milioane de euro?
  Lasa-ne prietene.
 • Geopol Internarional in loc de International, Cosimn,Cosim in loc de Cozmin. In titlu la stire scrie Cosmin si in ultimul rand Cozmin.
  E chiar asa de greu sa recitesti text-ul inainte de al publica?

Trimite un comentariu