Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Ce caută armata română în Mali

 

presa de azi, 22 ianZiarul Adevărul titrează pe prima pagină “Ce caută armata română în Mali”. Cotidianul explică apoi că este vorba de o operațiune în care “ofițerii și subofițerii care vor fi trimiși în misiune se vor ocupa de instruirea soldaților din țara situată în nord-vestul Africii”.

Publicitate

România liberă deschide ediția de astăzi cu un articol despre revizuirea Constituției. În material se precizează că “prim-ministrul Victor Ponta a anunțat ieri că până la 1 februarie vor fi constituite comisia pentru revizuirea Constituției, precum și comisia pentru modificarea legii electorale. Se intră astfel în linii dreaptă pentru schimbarea Legii fundamentale, care ar trebui să se încheie în luna iulie prin adoptarea noii Constituții”. Revizuirea Constituției: Punctele fierbinți de pe agendă - titrează publicația pe prima pagină.

Alte titluri din presa de azi:

  • Evenimentul zilei: Sfidarea Romgaz

  • Național : Rebeliunea celor 800 de generali - Planul lui Ponta de a-i atinge la buzunare i-a înfuriat pe mai-marii Armatei, Poliției și Serviciilor secrete.

  • Gazeta Sporturilor: Steaua arată bine: a câștigat la pas duelul cu Dinamo Kiev. Foc de artificii

  • ProSport: Furioși cu Dinamo

Steaua reintră în ritmul de anul trecut. După 1-2 cu Celtic și 1-1 cu FC Basel, lider din Lica I a batut-o pe Dinamo Kiev cu 2-0, goluri Rusescu și Tănase.

 

  • Click!: Crudu a fugit la Londra să scape de gura lui Gigi!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu