Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cine i-a ucis pe români în Algeria? Capital: Mărirea și decăderea lui Dinu Patriciu

 

Ziarul Adevărul se întreabă, pe prima pagină, “Cine i-a ucis pe români în Algeria?”. Cotidianul generalist scrie în articolul de deschidere că “doi români din Prahova și-au pierdut viața în atacul terorist din Algeria, dar nu se știe sigur cine e vinovat de moartea lor”.

Publicitate

Evenimentul zilei deschide ediția de astăzi cu o serie de dezvaluiri despre relația importator-distribuitor-Ministerul Sănătății, dar și despre „devalizarea sistemului de sănătate de către oamenii politici din fruntea ministerului și CNAS-ului”. “Sursa - Medicul de gardă: Fosta Securitate a acaparat piața medicamentelor” este titlul de pe prima pagină a ziarului.

Capital titrează pe prima pagină "Mărirea și decăderea lui Dinu Patriciu". În articolul de deschidere se spune că, potrivit surselor Capital, "majoritatea activelor imobiliare ale omului de afaceri Dinu Patriciu sunt, neoficial, de vânzare. Depozitele bancare au fost mutate din România, iar pozițiile de investiții sunt în curs de închidere". Prin acest material, Capital vrea să răspundă întrebării "Când și de ce a pierdut Patriciu titlul de cel mai bogat român?".

Alte titluri din presa de azi:

  • România liberă: Orban: “PSD își arogă rolul de partid dominant”
  • Academia Cațavencu: “Felixe, ți-ai pus fularu’? Că acu-i gata dosaru’!”
  • Gazeta Sporturilor: Zbor în istorie

La Rîșnov, s-a inaugurat sâmbătă trambulina de 90 de metri, prima din România. La o zi distanță a avut loc o etapă în Cupa Federației Internaționale de Schi în care a triumfat puștiul-minune de 15 ani.

 

  • Click!: Andreea Marin a plătit 1.000 de euro ca să iasă pe furiș din aeroport
  • Libertatea: Râgâie ca să scoată diavolul din enoriași
  • Național: A început Jihadul în Justiție! - Înspăimântați de descinderile procurorilor DNA, judecătorii vor să intre în grevă generală.

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu