Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul cu „țara cu doi președinți”, EVZ cu „Alianța penalilor din Parlament”

 

adevarul ian

Publicitate

Ziarele centrale au mers astăzi pe subiecte din zona politică. Adevărul are, pe prima pagină, o analiză despre actuala situație politică. Somnul lui Crin Antonescu naște monștri: România, țara cu doi președinți titrează cotidianul.

Evenimentul zilei a făcut, în deschidere, o trecere în revistă a Alianței penalilor din Parlament.

 

România liberă se concentrează pe o analiză de politică externă ce ar putea avea efecte și în România. David Cameron, primul ministru Marii Britanii, s-a angajat să organizeze un referendum privind relația cu Bruxelles, iar România liberă propune Două modele pentru viitorul UE. Cum va juca România?

Ziarul Click! se concentrează astăzi pe noua taxa  introdusă de Guvern: Taxa auto, mult prea mare pentru buzunarele noaste!

 

Libertatea publică un interviu cu Cătălin Botezatu, care a povestit câteva dintre momentele petrecute în Pușcăria Rahova alături de Miron Cozma: „Miron a împărțit, în arest, sarmalele cu mine”.

Gazeta Sporturilor publică, pe prima pagină, o anchetă despre cum s-a cumpărat o treime de teren de rugby din Vitan cu 6 milioane de euro, la clubul Olimpia0

Național: Blat pe Constituție pentru imunitatea pe viață a lui Băsescu.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu