Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Lăsaţi clasa zero la şcoală! Evenimentul zilei: Steaua, de 10 ani în Era Becali

 
presa de ai 23
presa de ai 23

presa de ai 23Ziarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu o analiză privind efectele pe care le-a avut clasa zero asupra copiilor. “Lăsaţi clasa zero la şcoală!” titrează Adevărul. Tot pe prima pagină apare scris că “Victor Ponta aruncă în curtea părinţilor decizia de a trimite copiii de 6 ani la grădiniţă sau la şcoală”.

Publicitate

România liberă are, pe prima pagină, un articol despre taxarea suplimentară a sectorului energetic şi modificarea Codului Fiscal: “Guvernul taxează giganţii din economie. Va plăti populaţia?”.

Evenimentul zilei deschide cu un articol „aniversar” - Steaua, de 10 ani în “Era Becali”. Publicaţia precizează că “Gigi Becali a preluat pachetul majoritar de acţiuni al celui mai galonat club de fotbal din România pe 23 ianuarie 2003. De atunci, Steaua a luat două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă”.

Naţional reia zvonul potrivit căruia Adrian Sârbu ar urma să fie numit la cârma televiziunilor Digi. Astfel, ziarul Naţional titrează pe prima pagină “Pro TV, încotro?”. Naţional scrie că “plecarea boss-ului Pro TV Adrian Sârbu riscă să producă un adevărat cutremur în podtul din Pache Protopopescu. Debarcarea discretă a lui Sârbu din fruntea trustului şi negocierile acestuia cu miliardarul Zoltan Teszari, patronul Digi TV, s-ar putea încheia vu un adevărat exod al vedetelor Pro”.

Alte titluri din presa de azi:

  • Gazeta Sporturilor: “Sînt un campion” - Rîpă, noua achiziţie a Stelei, nu se încurcă în eschive de modestie.

  • ProSport: Vine Borcea cu dolarii!

“Tot mai multe indicii duc la o revenire ca acţionar la Dinamo a lui Cristi Borcea. Va Prelua acţiunile lui Săvulescu, pentru care dreptul de preemţiune expiră azi.”

  • Click!: Mădălina Pamfile a vrut să-i fure iubitul lui DJ Hara

  • Libertatea: Iubitul Biancăi Brad poate ajunge în “închisorile teroriştilor”

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Astea sunt toate ziarele pe care le-ati gasit?!

Trimite un comentariu

sus