Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Lăsați clasa zero la școală! Evenimentul zilei: Steaua, de 10 ani în Era Becali

 

presa de ai 23Ziarul Adevărul deschide ediția de astăzi cu o analiză privind efectele pe care le-a avut clasa zero asupra copiilor. “Lăsați clasa zero la școală!” titrează Adevărul. Tot pe prima pagină apare scris că “Victor Ponta aruncă în curtea părinților decizia de a trimite copiii de 6 ani la grădiniță sau la școală”.

Publicitate

România liberă are, pe prima pagină, un articol despre taxarea suplimentară a sectorului energetic și modificarea Codului Fiscal: “Guvernul taxează giganții din economie. Va plăti populația?”.

Evenimentul zilei deschide cu un articol „aniversar” - Steaua, de 10 ani în “Era Becali”. Publicația precizează că “Gigi Becali a preluat pachetul majoritar de acțiuni al celui mai galonat club de fotbal din România pe 23 ianuarie 2003. De atunci, Steaua a luat două titluri, o Cupă a României și o Supercupă”.

Național reia zvonul potrivit căruia Adrian Sârbu ar urma să fie numit la cârma televiziunilor Digi. Astfel, ziarul Național titrează pe prima pagină “Pro TV, încotro?”. Național scrie că “plecarea boss-ului Pro TV Adrian Sârbu riscă să producă un adevărat cutremur în podtul din Pache Protopopescu. Debarcarea discretă a lui Sârbu din fruntea trustului și negocierile acestuia cu miliardarul Zoltan Teszari, patronul Digi TV, s-ar putea încheia vu un adevărat exod al vedetelor Pro”.

Alte titluri din presa de azi:

  • Gazeta Sporturilor: “Sînt un campion” - Rîpă, noua achiziție a Stelei, nu se încurcă în eschive de modestie.

  • ProSport: Vine Borcea cu dolarii!

“Tot mai multe indicii duc la o revenire ca acționar la Dinamo a lui Cristi Borcea. Va Prelua acțiunile lui Săvulescu, pentru care dreptul de preemțiune expiră azi.”

 

  • Click!: Mădălina Pamfile a vrut să-i fure iubitul lui DJ Hara

  • Libertatea: Iubitul Biancăi Brad poate ajunge în “închisorile teroriștilor”

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu