Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: România nu-și recunoaște copiii geniali

 

presa de azi, 25Ziarul Adevărul de Weekend își deschide ediția cu un material despre copiii geniali pe care îi are România și pe care statul nu-i recunoaște oficial. “România nu-și recunoaște copiii geniali”, titrează cotidianul pe prima pagină.

Publicitate

Adevărul mai scrie pe prima pagină că “avem un număr dublu de copii cu IQ excepțional față de media mondială, dar statul nu-i recunoaște oficial. În lipsa oricărei susțineri, mințile strălucite eșuează în mediocritate”.

Evenimentul zilei pune pe prima pagină un articol despre consiliera actualului ministru al Justiției. “Consiliera Monei Pivniceru, legături cu Securitatea”, titrează cotidianul pe prima pagină. Sub acest titlu, EVZ mai scrie că “Maria Cristina Manda a fost asociată în afaceri cu securistul care supraveghea întreprinderea unde lucra Dan Voiculescu”.

România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre “revocarea ex-președintelui Alina Ghica din Consiliul Superior al Magistraturii”. “Lupta din CSM. Președintele Curții de Apel Cluj instigă la fals?”, titrează cotidianul generalist pe prima pagină.

Alte titluri din presa de azi:

  • Gazeta Sporturilor: 8 fără cârmaci - Steaua are 8 jucători în dream team-ul Ligii1, dar îi lipsește vârful.
  • ProSport: Terapie în Vulcan! - Dinamo își reface moralul cu echipe de mâna a patra: după 8-1 la Râșnov, “câinii” au învins ieri la Vulcan, cu 11-0.
  • Click!: Moni stă 30 de minute cu fetița și 12 ore la pozat
  • Libertatea: Roxana de la Trident se iubește cu Andrei Badiu
  • Național: S-a dovedit științific: Moartea nu există!

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu