Skip to main content

PRESA DE AZI. Cioacă deschide tabloidele de azi

 

presa de azi 31 ianuarie

Publicitate

Tabloidele Liberatea şi Click! îşi deschid ediţia de astăzi cu subiecte despre cazul Elodia. Libertatea scrie că procurorii au realizat filmul asasinării avocatei Elodia Ghinescu de către poliţistul Cristian Cioacă, soţul ei. "Scenariu de groază (în cazul Elodia). Tranşată cu micuţul Patrick în casă", este titlul de pe prima pagină a ziarului Libertatea. Iar Click titrează pe prima pagină "Totul despre cea mai urmărită crimă din România".

Cotidianul Evenimentul zilei îşi începe ediţia de astăzi cu un subiect despre abuzurile comise de Andrei Marga, preşedintele Institutului Cultural Român. “Marga, acuzat de fals şi haos”, titrează Evenimentul zilei pe prima pagină. Potrivit EVZ, “preşedintele Institutului Cultural Român este pus la zid de peste 2.000 de oameni care au semnat o petiţie împotriva abuyurilor comise de acesta. Petiţia a fost depusă la Senat. Iniţiatorii acţiunii civice sunt intelecturali care arată punctual, falsurile din acte, comise de Andrei Marga, şi descriu haosul ce domneşte la ICR.”

Ziarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un subiect despre neregulile descoperite de Curtea de Conturi la Autoritatea Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii. “150 de maşini pentru 131 de şefi!”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. “Curtea de Conturi a descoperit că şefii Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii au tocat sute de mii de euro numai pe maşini. Cei 131 de şefi ai instituţiei aveau la dispoziţie 150 de autoturisme”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Comisia Europeană cere României măsuri împotriva intimidării justiţiei prin presă 
  • ProSport: Stuttgart – Steaua 6:1 – La două luni după instrucţia de pe Naţional Arena, echipa germană mai dă o lovitură. Cu 1, 5 milioane de euro, îi ia pe Maxim, dorit în iarnă şi în Ghencea, şi îi oferă 50.000 pe lună, de 6 ori mai mult decât i-ar fi dat Steaua.
  • Gazeta Sporturilor: Marica, nem tudom! – Operat ieri la genunchiul drept, vârful Naţionalei poate pierde meciul cu Ungaria
  • Naţional: Cum le-a nenorocit Dinu Patriciu pe femeile din viaţa lui
  • Click!: Totul despre cea mai urmărită crimă din România

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus