Skip to main content

PRESA DE AZI. Evenimentul zilei: OTV, închis ilegal

 

presa de azi, 29 ianCotidianul Evenimentul zilei titrează pe prima pagină “OTV, închis ilegal”. Ziarul scrie tot pe prima pagină că “a întrebat, a cercetat și a descoperit că demersul Laurei Georgescu, noul președinte al CNA, față de OTV este ilegal".

Publicitate

Pentru a ajunge la această concluzie, EVZ a consultat un practician în insolvență, pe avocata. Elena Bustea. Aceasta a studiat datele puse la dispoziție de CNA și "a ajuns la o concluzie clară: CNA nu avea voie să închidă OTV, indiferent de data aplicării amenzilor, respectiv anterior sau ulterior deschideriii procedurii de insolvență. Măsura luată de CNA obligă televiziunea lui Dan Diaconescu să intre în faliment”.

Adevărul deschide ediția de astăzi cu un material despre clasa pregătitoare la școală. “Clasa Zero i-a cucerit pe copii”, e titlul de pe prima pagină a cotidianului generalist. Despre acest subiect, Adevărul mai scrie că “sondajele realizate printre părinți, învățători și copii cu privire la primul an cu clasă pregătitoare la școală arată un grad de satisfacție ridicat”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • România liberă: Ce se ascunde în spatele demisiei lui Voiculescu
  • Gazeta Sporturilor: “Pastilați-l că-l ia vîntul!” - Ieri, Rîpă abia s-a ținut pe picioare la duelurile cu coechipierii de la Steaua.
  • Național: Cum e șmenuit Ponta de “Doi ș’un sfert” - Ofițerii DGIPI protejează “cloaca” de la crima organizată
  • Libertatea: Andra și Paszkany bagă 300.000 de euro într-o casă de discuri
  •  ProSport: Dinamo în grevă! - “Câinii au luat în discuție aseară, în vestiar, boicotarea cantonamentului din Spania, care ar trebui să înceapă joi. Mulțui fotbaliști nu și-au mai primit salariile de patru luni și jumătate!”

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu