Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP: În România golan, în Italia artist

 

gazeta

Publicitate

Gazeta Sporturilor deschide ediția de astăzi cu povestea lui Ștefan Radu, fost dinamovist, în prezent jucător la echipa Lazio, care se declară „contrariat că în țară fotbaliștii sunt etichetați vagabonzi și ofer contraexemplul Italiei, unde sunt priviți ca showmani”. În România golan, în Italia artist - titrează Gazeta Sporturilor. Articolul este disponibil doar în print „din respect pentru cei care plătesc 2 ron” pentru ziar.

România liberă publică un interviu cu Cristian Diaconescu, șeful cancelariei prezidențiale. UE evaluează funcționarea statului de drept în România - titrează cotidianul.

Revista Capital are pe prima pagină un articol despre Războiul de un miliard de euro: Becali vs Popoviciu. Revista prezintă cum a început conflictul dintre cei doi oameni de afaceri, care sunt momentele-cheie ale războiului și ce se va întâmpla în continuare cu proiectul Băneasa.

Adevărul deschide ziarul de astăzi cu două subiecte. Ziarul explică De ce se scumpesc iarăși polițele RCA - normele de calcul pentru răspunderea civilă auto impun asiguratorilor să acopere total daunele înaintea producerii accidentelor, iar despăgubirea devine urgentă.  În plus, publicația are tot pe copertă o trimitere la un articol despre Copiii geniali, priviți cu ostilitate de statul român.

Alte titluri din presă: 

  • Academia Cațavencu: Cine este mai cu moț? Parlamentarul hoț
  • Pro Sport: Miracolul Neșu
  • Evenimentul zilei: Jaf de milioane de euro cu Insula Mare a Brăilei
  • Național: Băsescu și Ponta au bătut palma pentru noul procuror general al României
  • Click!: Bănică jr o înșela pe Andreea Marin încă din 2008?
  • Libertatea: Zâna s-a pus pe slăbit pentru a începe o viață nouă

Vedeți cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu