Skip to main content

Programe speciale în memoria lui Sergiu Nicolaescu, la TVR, Pro TV, Antena 1 și Pro Cinema

 

Publicitate

TVR 1, Pro TV și Pro Cinema redifuzează în aceste zile filme semnate de regizorul Sergiu Nicolaescu: De la Mircea cel Bătrân și Dacii, la Pistruiatul și Ultimul Cartuș. 

TVR 1 dedică programele din această seară lui Sergiu Nicolaescu. După Telejurnal, de la ora 21.05, postul public va difuza un interviu acordat Televiziunii Române în noiembrie 2011 și realizat de Georges Boisnard. Printre subiectele de discuție se numără și filmul Mircea, produs în 1989. Filmul pentru care Sergiu Nicolaescu semnează regia, dar joacă și rolul principal, cel al lui Mircea cel Bătrân, este programat în continuare la TVR 1, de la ora 21.15.

De la ora 23.35, TVR 1 redifuzează o ediție de colecție a emisiunii Confesiuni, în care Iuliana Marciuc l-a avut ca invitat pe regretatul Sergiu Nicolaescu.

Pro TV a mutate Omul Păianjen la ora 22.30 pentru a difuza, în această seară, filmul Un comisar acuză.

 

Și Antena 1 a programat în această seară, de la 20.30, filmul Pistruiatul.

Pro Cinema difuzează, de astăzi până duminică, filme regizate de Sergiu Nicolaescu. În această seară, la Filmul de 10 va fi difuzat filmul Dacii. Vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 17:00, postul de televiziune va relua seria Pistruiatul.

De vineri, 4 ianuarie și până duminica, în fiecare dintre aceste zile, de la ora 20:00, Pro Cinema va difuza “Cu mâinile curate”, “Ultimul cartuș” și “Revanșa”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pistruiatul nu e regizat de Sergiu Nicolaescu.
  E doar actor in rol secundar. La fel, in Felix si Otilia.
  Pentru targetul site-ului lui Obae: nu sariti ca arsi, nu injurati Antena 3.
  "Felix" mai are o semnificatie: un personaj dintr-o carte care se numeste Enigma Otiliei si a fost scrisa de George Calinescu.
  Cartea asta o citeau comunistii securisti, ca sa treaca Bacalaureatul cand voi erati mici de tot sau nu erati deloc.
  Dar cum Basescu si EBA nu stiu asta, nu stiti nici voi.
 • Pro Cinema avea programat "Pistruiatul" din timp, deci nu e o chestie de ultima ora (vezi ghidurile TV tiparite cu vreo doua saptamani in urma, de exemplu TV Satelit).

  La fel, Kanal D are programat, tot din timp, "Pistruiatul" pentru ziua de sambata. Probabil nu il vor mai difuza, avand in vedere "inflatia" de "pistruiati" din zilele astea (Antena 1 il difuzeaza la aceasta ora).

Trimite un comentariu