Skip to main content

Specialistul Stallone a lăsat Dallas în urmă. JR Ewing, la jumătate faţă de prima difuzare

 

Publicitate

AUDIENŢE. A doua sâmbătă cu noul sezon Dallas nu a mai avut performanţele de la debutul noii serii pe Antena 1. Sâmbătă seara, Specialistul, un film cu Sylvester Stallone difuzat de Pro TV, a avut o audienţă de două ori mai mare decât serialul cu JR Ewing, Bobby şi Sue Ellen.

Dallas a avut performanţe la jumătate faţă săptămâna trecută, când a fost lider de audienţă.

Cifrele, în continuare:

LA NIVEL URBAN. La Dallas s-au uitat, sâmbătă seara, în fiecare minut, 618.000 de telespectatori din oraşe. Pe Pro TV, la Specialistul, erau 1,2 milioane de telespectatori.

LA NIVEL NAŢIONAL. Aproape 2,5 milioane de români urmăreau, în fiecare minut, filmul cu Stallone de pe Pro TV. La Antena 1, care difuza Dallas, se uitau aproape 1,3 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

SEGMENTUL COMERCIAL. Din publicul Dallas, 296.000 de telespectatori pe minut aveau între 18 şi 49 de ani (5,4 rating pe segment). Specialistul Stallone era urmărit de 691.000 de persoane din targetul comercial (12,5 rating).

Audienţele posturilor TV sâmbătă, 19 ianuarie, pe intervalul serialului Dallas:

URBAN NATIONAL
Pro TV 1.200.000 telespectatori pe minut (11,4 rtg) Pro TV 2.450.000 (12,9)
Antena 1 618.000 (5,9) Antena 1 1.288.000 (6,8)
Acasa TV 341.000 (3,2) Kanal D 912.000 (4,8)
Prima TV 320.000 (3) Acasa 694.000 (3,6)
Kanal D 301.000 (2,9) Prima TV 520.000 (2,7)

Episodul-pilot al serialului Dallas, difuzat la Antena 1 pe 12 ianuarie, a atras audienţe de 2,3 milioane de telespectatori, în fiecare minut, la nivel naţional, dintre care aproape 1,2 milioane din oraşe, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Antena 1 a ocupat primul loc în audienţe, atât la nivel urban, cât şi naţional, pe segmentul serialului american.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    nu sunt o fana a Antenelor, a se vedea postarile mai vechi, insa cred ca audienta Dallasului pe Antena 1 este superioara unui film de "duzina" pe care l-ar fi difuzat in ziua aceea, la ora aceea. cu alte cuvine, PRul Antenelor va sublinia cresterea audientei simbata seara cu newDallas fata de perioada nonDallas...adica sunt pe drumul cel bun...ce conteaza ca audienta lor este la jumatatea Protv si KanalD le sufla in ceafa...in conditiile in care Antena 1 se vede si cu antena de camera, pe cind Kanal D, nu.
  • alexandra alexandra
    :))) Nimic nu le iese ..nu tu film.. nu tu emisiuni !!! Iar publicul comercial practic nu exista la Hantena !!!
  • expertul expertul
    previziunea mea a fost confirmata de cifre. pe antenisti ii astept sa ne explice succesul dallas!
  • geiar iuing geiar iuing
    Este ceea ce a inceput sa fie cunoscut in lumea media drept fenomenul "chix factor". Numit asa deoarece a iesit in evidenta cu ocazia emisiunii X factor.
    In cazul Dallas, ca si la X factor, Top Chef sau la alte programe distribuite de intact, dupa un debut cat de cat in forta, audientele scad dramatic, de la o difuzare la alta. In timp ce la programele pro ea se mentine aproape constanta, cu mici variatii nesemnificative (nu ma refer la cresterile din finale, absolut normale).
    Daca in cazul productiilor realizate de intact lucrurile sunt de inteles (calitatea lasa de dorit si astfel se explica migratia publicului dupa prima difuzare), pentru productiile originale acest fenomen este greu de explicat. Acesta ar trebui studiat de argatii lui Felix, altfel o sa cam dea de scaraotchi, pentru ca nimeni nu va investi publicitate intr-o televiziune ale carei audiente sunt atat de imprevizibile.
  • Marius Marius
    Noul Dallas e chiar foarte ok. Pentru sahistul mascat: esti mai tare-n muschi ca Stallone? :))
  • Radu Radu
    Stalone, frate, nu gluma. Ferentariul e mare si populat ;)
  • Radu Radu
    Daca tot esti ironic ar trebui sa scrii bine romaneste.
  • sfinx sfinx
    e un serial plictisitor
  • Sahistul Mascat Sahistul Mascat
    hahahahaha numai Infart Media poate ajunge la rezultate de acest gen.

Trimite un comentariu

sus