Skip to main content

Suspendarea deciziei de închidere a OTV, amânată

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Curtea de apel Bucuresti a amânat pentru mâine, 31 ianuarie, pronunțarea în cazul suspendării deciziei CNA de a retrage licența OTV.

Dan Diaconescu a venit astăzi la Curtea de Apel însoțit de câțiva simpatizanți ai săi, dar și de câțiva apropiați, printre care Sorin Ovidiu Bălan.

Avocata care a reprezentat Ocram Televiziune în fața instanței de judecată a precizat că din decizia emisă de CNA lipsește motivarea „în fapte”. Totodată, ea a mai precizat că pe ordinea de zi din data de 22 ianuarie, când a fost retrasă licența OTV, pe ordinea de zi a ședinței publice a CNA figura analiza situației amenzilor din perioada ianuarie - iunie 2012, iar CNA a analizat, în cazul OTV, o perioadă de patru ani. Aceasta a încheiat prin a spune că decizia de ridicare a licenței OTV va duce la intrarea în faliment a Ocram Televiziune. Astfel, creditorii Ocram, firmă aflată în insolvență, care a acumulat datori de peste 2,3 milioane de euro, nu-și vor mai putea recupera creanțele.

„Nu ne rămâne decât să așteptăm pronunțarea care a fost amânată până mâine. Până la ora 12.00 CNA are posibilitatea să depună o notă de concluzii scrise, pe care noi le-am depus deja pentru că interesul nostru era să ne judecăm cât se poate de repede”

Din partea CNA au venit avocatul care a susținut cauza în fața judecătorului, dar și Laura Georgescu, președintele CNA și cea care a propus retragerea licenței OTV, care a privit „de pe margine” procesul.

Consiliul Național al Audiovizualului a retras în urmă cu o săptămână licența OTV, deținută de Ocram Televiziune, din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, după cum paginademedia.ro a scris aici. Propunerea a fost făcută de Laura Georgescu, președinte CNA, și votată în unanimitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Pt ce a fost revolutia ? Ca sa fie sugaci peste tot pusi politic si care cheltuie banii celor ce muncesc. Blestemati fie toti trantorii politici !
  • Bine ca am scapat de regimul de trista amintire si avem cenzura politica facuta de niste pupincuristi pusi politic care se prostitueaza si stau in genunchi la slitzul politicienilor doar , doar sa suga si ei ceva
  • la cit de "inteligenti" sunt juristii de la CNA, a se vedea procesele pierdute pina acum in fata celor de la OTV, nu m-ar mira ca OTV sa (re)apara miine pe sticla.

Trimite un comentariu