Skip to main content

Televiziunea mamei lui Sebastian Ghiţă a primit prelungire de licenţă

 

Sebastian Ghiţă - Sursa foto: Mediafax
Sebastian Ghiţă - Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a revenit la sentimente mai bune. După ce în şedinţa de săptămâna trecută membrii CNA au votat împotriva prelungirii licenţei postului Televiziunea Prahova, deţinută de societatea TVMP SRL, astăzi, situaţia s-a schimbat.

Solicitarea postului de prelungire a licenţei cu încă nouă ani a fost rediscutată, iar Forul audiovizual a aprobat cererea, cu şapte voturi pentru şi trei împotrivă.

Conform Mediafax, postul de televiziune este deţinut de Maria Ghiţă (20%), mama deputatului Sebastian Ghiţă, şi de Vlad Dumitru Iacobescu (80%), fratele unui apropiat al lui Ghiţă.

Narcisa Iorga, membru CNA, a propus neprelungirea licenţei postului Televiziunea Prahova din cauza istoricului sancţiunilor primite de postul de televiziune. „Reţinerile mele rămân - folosirea unui limbaj neadecvat în emisiuni, lipsa de echilibru, chestiuni care se întâlnesc şi la dumneavoastră, şi la alţii”

Răsvan Popescu, membru CNA: „Este vorba de un post local aflat pe locul unu în Ploieşti. Nu trebuie să ne raportăm la el doar din această perspectivă electorală. Este un post care face 90% producţie proprie, probabil că nu toate sunt politice. Cred că putem să mergem pe prelugire, mai ales că să lipseşti publicul dintr-un oraş de postul cel mai important cred că ar fi neobişnuit, dacă nu chiar greşit”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sfinx sfinx
    si eu as vrea sa vad audienta wow biz, imi pare o emisine tabloid mult mai buna ca a lui capatos! si m-ar mai interesa audienta "dr oz show" de pe Euforia tv

    nu ma uit dar nu il mai suport pe capatos, e un cersetor de like-uri, cere sms-uri pentru euroi, are subiecte plictisitoare cu aceeasi gasca de zeflemisti (simona trasca, vadim, mitoseru, )
  • Mihai Mihai
    Va rog sa puneti audienta de aseara a lui Suleyman, si a emisiunilor Wow Biz si CanCan Tv!

Trimite un comentariu

sus