Skip to main content

Televiziunea mamei lui Sebastian Ghiță a primit prelungire de licență

 

Sebastian Ghiță - Sursa foto: Mediafax
Sebastian Ghiță - Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a revenit la sentimente mai bune. După ce în ședința de săptămâna trecută membrii CNA au votat împotriva prelungirii licenței postului Televiziunea Prahova, deținută de societatea TVMP SRL, astăzi, situația s-a schimbat.

Solicitarea postului de prelungire a licenței cu încă nouă ani a fost rediscutată, iar Forul audiovizual a aprobat cererea, cu șapte voturi pentru și trei împotrivă.

 

Conform Mediafax, postul de televiziune este deținut de Maria Ghiţă (20%), mama deputatului Sebastian Ghiță, şi de Vlad Dumitru Iacobescu (80%), fratele unui apropiat al lui Ghiță.

Narcisa Iorga, membru CNA, a propus neprelungirea licenței postului Televiziunea Prahova din cauza istoricului sancțiunilor primite de postul de televiziune. „Reținerile mele rămân - folosirea unui limbaj neadecvat în emisiuni, lipsa de echilibru, chestiuni care se întâlnesc și la dumneavoastră, și la alții”

Răsvan Popescu, membru CNA: „Este vorba de un post local aflat pe locul unu în Ploiești. Nu trebuie să ne raportăm la el doar din această perspectivă electorală. Este un post care face 90% producție proprie, probabil că nu toate sunt politice. Cred că putem să mergem pe prelugire, mai ales că să lipsești publicul dintr-un oraș de postul cel mai important cred că ar fi neobișnuit, dacă nu chiar greșit”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • si eu as vrea sa vad audienta wow biz, imi pare o emisine tabloid mult mai buna ca a lui capatos! si m-ar mai interesa audienta "dr oz show" de pe Euforia tv

    nu ma uit dar nu il mai suport pe capatos, e un cersetor de like-uri, cere sms-uri pentru euroi, are subiecte plictisitoare cu aceeasi gasca de zeflemisti (simona trasca, vadim, mitoseru, )

Trimite un comentariu