Skip to main content

Unul dintre cei mai bogați români a primit licență pentru o televiziune locală

 

Gabriel Comanescu - Sursa foto: Business Magazin
Gabriel Comanescu - Sursa foto: Business Magazin

Publicitate

Firma Atelier Media, deținută de milionarul Valentin Gabriel Comănescu, a primit licență pentru postul local Black Sea TV Constanța.

Potrivit documentației depuse la CNA, investiția se ridică la 300.000 de euro, iar postul de televiziune va avea câte șase ore de emisie de luni până sâmbătă și 18 ore de videotext. Duminica, postul de televiziune va avea trei ore de emisie. 92,00% din conținutul difuzat de Black Sea TV Constanța va fi producție proprie.

Postul generalist va avea programe de informare (60%), educative, culturale și religioase (30%) și publicitate (10%)

Black Sea TV Constanța va fi distribuit prin reţeaua de telecomunicaţii electronice ale Intersat SRL, care deserveşte Constanţa.

Gabriel Comănescu este pe locul șase în topul celor mai bogați români, potrivit Forbes România, cu o avere estimată la 480 - 500 de milioane de euro. El este proprietarul Upetrom care are activităţi în forajul marin și terestru, în producţia de echipament petrolier, dar şi în turism.

Atelier Media SRL Constanța este deținută de Comanescu Gabriel Valentin (94%), Pascu Valentin (2%), Vintilă Alin Cezar (2%) și Matei Alexandru Cătălin (2%).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O fi prieten bun Nicusor cu Comanescu dar Doru Iordache, cel care a venit la Atelier Media (adica la Comanescu mai precis), cu ideea este un apropiat al lui Gigi Chiru. Pentru el "a tras tare " in campania electorala precedenta. Este interesant ca.......cu cateva zile inainte celor de la Intersat le-a fost refuzata licenta de catre CNA si acum cei de la Intersat o sa transmita pe cablu si internet televiziunea BS TV . Si inca o chestie.. Basescu l-a laudat de multe ori pe Comanescu (a se citi si "l-a sprijinit") in contractele de sute de milioane de dolari din tzarile caucaziene, Golf etc.
    Eu cred ca acum Comanescu a fost rugat sa ajute putin PDL cazut rau de tot atat in Constanta cat si in tara.... De altfel pozitia si persoana lui Doru Iordache spune totul despre orientarea politica a televiziunii Black Sea TV.
  • nu stiu cum se face dar au bogatasii romani asa o pasiune pentru televiziuni. nu conteaza ca au aparut ca ciupercile dupa potop, ca ei tot inaugureaza tv stations. dreac stie cui i-or folosi
  • Uitati cine este dl.Comanescu!
    http://www.impartialdebacau.ro/targu-ocna-startul-pentru-o-afacere-de-sute-de-milioane-de-euro/
  • Stati linistititi. Dl Comanescu este prieten foarte bun cu Nicusor Constantinescu. Chiar au fost colegi de facultate!!!!!!!!!!
  • O veste buna pentru Constanteni. Speram sa fie o televiziune impartiala, cu oameni profesionisti, si fara politici ordinare ca la Neptun tv. Le uram succes si multa bafta in contrele pe care le vor avea cu PSD-ul Constanta, sau mai bine zis, cu gasca lui Mazare si a lui Constantinescu care aproape monopolizasera presa din Constanta; presa care, in afara de Digi tv, este aservita si controlata de clanul MAZARE.

Trimite un comentariu