Skip to main content

VIDEO ATAC. Antena 1 a găsit explicaţia ieşirii Pro TV de pe Dolce: audienţa Pro a fost erodată de Intact

 

Publicitate

ŞTIRE-ATAC. Antena 1 ştie cu siguranţă de ce a ieşit Pro TV de pe Dolce. Într-o ştire difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audienţa Proa fost erodată de canalele Intact.

Originală în ştirea cu care îşi atacă concurentul este şi explicaţia pe care o dă Antena 1 pentru înlocuirea Pro TV cu HBO: “Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţie axată pe filme.”

Preţul propus de Pro TV ar fi dus la un compromis, "compromis pe care Romtelecom nu este de acord să-l accepte", spune ştirea Antena 1, post care a trecut la rândul său printr-o situaţie similară când, din cauza preţului cerut, a ieşit din grila Digi, a operatorului RCS.

Din ştire:

“Solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanţele staţiilor TV sau de calitatea programelor difuzate. De altfel, decizia Romtelecom a avut în vedere scăderea cotei de piaţă a posturilor CME din ultimii ani.”

“Poziţia grupului american pe piaţa românească a fost erodată de staţiile grupului Intact şi de canalele de nişă.”

“Creşterea acestor costuri de către Pro TV SA care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.”

“Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţi axată pe filme.”

Antena 3 completează cu păreri de pe forumuri

Subiectul Pro TV – Dolce a fost prezent şi pe Antena 3, într-o ştire aproape identică, tratată mult mai pe larg, cu citate de pe forumuri, în care abonaţii Romtelecom se dezlănţuie împotriva Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tudor Chirila Tudor Chirila
    Gurele rele spun ca un "fost" din conducerea unei companii ar fii facut un xerox dupa un contract dintre intact si respectiva companie. Contract care a ajuns pe masa media pro-ului. La niste negocieri media pro a cerut exact aceasi suma ca si intact.
    Asta este "scapare " din resorturile declanşatoare ale conflictului dintre Pro-TV şi Romtelecom, pe care d-l Obae nu o intelege. Daca PRO TV cerea " o majorare de bun simţ a sumei plătite până atunci" ridea varanul de ei.
  • marius b marius b
    antena 1 arata inca o data cat este de slaba. pro tv i-a dat si ii va da bataie cat timp vor exista cele doua statii tv in Romania. hai sa fim seriosi, antena 1 nu face decat copy paste dupa ce face pro tv. stirile antenei 1 par mereu comuniste, batranicioase, emisiunile gen tvr, pe cand la pro tv mereu e ceva fresh, stiri bune si in exclusivitate, emisiuni beton si cele mai tari filme. antena, jet!
  • expertul expertul
    daca analizam toate faptele si zvonurile din ultimul timp. ce spuneti de o alianta TW digi?
  • gelu gelu
    saracii antenisti...simplu fapt ca au iesit cu un asemenea atac si-i descalifica din start...
  • alex alex
    normal alea normale la cap se uita la antene ca sunt posturi de propaganda , doar ei vorbesc toata ziua de ce fac basescu si pdl rau si ii lauda pe aia de la usl , nu ma injurati ca sunt basist , ca putin imi pasa de politica
  • nolan nolan
    Mai sunt inca persoane normale la cap ce inca mai au in grila vreun post din grupul lu' securistu ???Masochistilor...
  • Costin_el Costin_el
    Cu cata seninatate vorbesc Latraii astia de la antene oare chiar ne cred pe toti Prosti cine dracu s-o mai uita la ei ca eu le-am scos din grila cu mana mea chiar daca rds-u inca le mai da pe cablu.vorbesc de antene. Vai de mama noatra de tara de creduli asa i-a pacalit Felix pe multi creduli din tara asta cu antenele lui dovada sta si repotajele de mai sus.
  • Anca Anca
    Daca o iei asa, intactul ajunge zilnic la 10 milioane de romani. Mai mult, in 2012, audientele antenei group au crescut. Daca mai multi oameni s-au uitat la antene, e normal ca mai putini s-au uitat la pro. Asa ca nu vad niciun atac aici. It"s a fact!
  • Nicusor Nicusor
    George Lucian, te'ai angajat parerolog pe site'ul asta? Cauta si tu un loc de munca ca iti trece viata aiurea in timp ce vorbesti de ce nu pricepi. Televiziunile au concurenta lor si cablistii o au pe alta care tine mai mult de pachete de programe decat de continut. Incurci pictura cu desenul. Fiecare isi duce lupta cum stie iar tu daca ai telecomanda esti sef la tine acasa. Asa ca stai acolo cuminte si nu te mai inviora ca ai priceput cine ce face si pentru ce motiv.
  • matei_a matei_a
    atunci ar fi gratis ca pe cablu si doar ProTV, nu si Acasa etc.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ expertul: Nu am cunoștință de prețul plătit de Romtelecom pentru Antene și de condițiile contractuale intre cele două părți. Zvonuri nu comentez.
  • mad79 mad79
    doar mentionand de atatea ori Protv,CME,etc au reusit cei de la antene,sa creada ca au audienta Protv.Sigur,Pro tv nu mai este ce era acum 10 ani,asta si din cauza diversificarii pietei media de la noi si aparitiei internetului,care face ca un film sa poata fi vazut de catre un spectator roman,pana sa intre pe televiziunile din State,asa ca nu se mai merita sa difuzezi un film/serial de ultima ora,cand o buna parte din audienta ta,la vazut deja pe net.Mai bine astepti 2,3 ani,ca pretul lui sa scada si il difuzezi atunci,decat sa faci o investitie intr-un film/serial,din care stii ca nu iti vei recupera banii,prin publicitate!
    Cat despre ceea ce fac antenele,ma ffac sa ma intreb,oare cei de acolo stiu cum se face televiziune?
  • expertul expertul
    Petrisor am citit interviul tau din romania libera, unde iti exprimi nelamurirea pretului cerut de protv romtelecomului. ce spui de svonul ca romtelecom a platit 9,5 mil euro trustului intact? pe pagina de facebook a romtelecom un angajat romtelecom afirma ca , trustul intact a cerut 7 mil euro tuturor operatorilor. spune ca romtelecom a decis sa plateasca spre deosebire de rds.
  • Jiji Jiji
    latrine infectate si metastazate
  • Unu` Unu`
    Cand te obisnuiesti sa mananci rahat zilnic cu lingura, merge sa bagi si cu lopata. Infectia media e cronica.

Trimite un comentariu

sus