Skip to main content

VIDEO ATAC. Antena 1 a găsit explicaţia ieşirii Pro TV de pe Dolce: audienţa Pro a fost erodată de Intact

 

Publicitate

ŞTIRE-ATAC. Antena 1 ştie cu siguranţă de ce a ieşit Pro TV de pe Dolce. Într-o ştire difuzată sâmbătă, Antena 1 spune că decizia Romtelecom este justificată pentru că, oricum, audienţa Proa fost erodată de canalele Intact.

Originală în ştirea cu care îşi atacă concurentul este şi explicaţia pe care o dă Antena 1 pentru înlocuirea Pro TV cu HBO: “Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţie axată pe filme.”

Preţul propus de Pro TV ar fi dus la un compromis, "compromis pe care Romtelecom nu este de acord să-l accepte", spune ştirea Antena 1, post care a trecut la rândul său printr-o situaţie similară când, din cauza preţului cerut, a ieşit din grila Digi, a operatorului RCS.

Din ştire:

“Solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanţele staţiilor TV sau de calitatea programelor difuzate. De altfel, decizia Romtelecom a avut în vedere scăderea cotei de piaţă a posturilor CME din ultimii ani.”

“Poziţia grupului american pe piaţa românească a fost erodată de staţiile grupului Intact şi de canalele de nişă.”

“Creşterea acestor costuri de către Pro TV SA care nu sunt în concordanţă cu realităţile pieţei ar fi implicat în mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clienţilor Romtelecom, compromis pe care compania nu este de acord să-l accepte.”

“Strategia de înlocuire a posturilor Pro TV cu HBO este cu atât mai potrivită, cu cât Pro TV s-a făcut cunoscută ca o staţi axată pe filme.”

Antena 3 completează cu păreri de pe forumuri

Subiectul Pro TV – Dolce a fost prezent şi pe Antena 3, într-o ştire aproape identică, tratată mult mai pe larg, cu citate de pe forumuri, în care abonaţii Romtelecom se dezlănţuie împotriva Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gika gika
    PRO TV - RDS vs Antene - Romtelecom
    Razboi total, calitate zero. Cand nu ai cu ce...
  • marcel marcel
    cainele moare de drum lung ....si ....
  • hahaha hahaha
    loooool, fain. asa erodare de audienta mai rar... de aia o fi pro teve lider de piata cu emisiunile gen vocea romaniei si romanii au talent sau masterchef... de fapt, indiferent ce da antena 1, daca pro te ve difuzeaza mira, o sa aiba audienta mai mare ca antena 1...
  • expertul expertul
    foarte mizerabili cei de la intact. bine ca au putut ei sa ceara 7 mil euro de la rds pentru gunoaiele lor.
  • ProTVoiculescu ProTVoiculescu
    Da, bai nenorocitilor de forumisti fomisti care sunteti voi, asa e! ProTv e erodat rau de prezentatorii si facatorii mei de emisiuni. Si o sa se erodeze si mai rau si o sa ii cumpar eu televiziunea si o sa il pun sef pe cofetarul rupt in c.., Alexandrescu. Si o sa ii zic ”Taverna Sarbului TV”, in amintirea lui Adrian. Huo, forumistilor fomisti care sunteti voi forumisti fomisti!
  • alex alex
    Faceti o comparatie intre intact si mediapro / cum s-au comportat antenele in seara aceea cu breaking news la toate posturile si cum s-a comportat pro tv au dat o stire le-a spus oamenilor ce si cum si atat , se rezolva bine nu se rezolva iarasi bine , dar nu ca la antene cu tot circul de pe lume si cu acel indem ca oamenii sa se mute la alt operator de catv sau DTH care a aparut luni de zile / cum poti sa spui ca pro tv nu da filme bune , chiar daca le repeta dintre televiziunile generaliste da cele mai bune filme , au dat in 2010 un film care in acea seara era nominalizat sau castigase premiul osacar nu mai retin , la antena nu am mai vazut un film nou de ani buni , asa ca sa isi vada de treaba lor ca media pro nu sa bagat in scandalul lor uc RCS-RDS
  • expertul expertul
    frustrati rau cei de la intact.
  • parerea mea parerea mea
    Dupa reducerile de personal de la sfarsitul lui 2012, interventiile de genul acesta denota disperarea celor de la Intact si dau apa la moara celor care spun ca urmatoarea insolventa din grupul Intact (dupa Jurnalul National) va fi A1. Au programe scumpe, dar fara audienta pe masura, iar cu noaptea de Anul Nou (cand oricum publicitarii nu se inghesuie sa dea mesaje chefliilor) nu salvezi audientele anului.
    Referitor la Dolce/ProTV, problema este falsa si din pacate niciun analist nu a vazut-o. Ea se va rezolva, la fel ca si reintrarea Antenelor pe Digi, odata cu modificarea legii audiovizualului, cand operatorii DTH vor avea aceleasi obligatii ca si cablistii. S-a discutat si aici despre celebra ordonanta data de Ponta, care este on hold pentru moment si care, in functie de cum va "misca" varanul, va fi modificata intr-un sens sau altul.
    Cum Dolce nu aducea mai mult de 5% din audienta ProTV, calculul lor a fost simplu: daca Romtelecom plateste, bravo noua, daca nu plateste, oricum nu pierdem mult in 2-3 luni pana apare noua lege (ordonanta mai exact), dar castigam la capitolul prezenta publica.
  • George Lucian George Lucian
    Pana si oamenii din "curtea voastra" spun ca nu stiti sa faceti televiziune ex este Bendeac cand a spus ce fel se lucreaza la Antene, cand a facut comparatia cu Pro-ul si zicea de MasterChef. va mai amintiti?
  • George Lucian George Lucian
    Si in plus Antena 1 a stiut doar sa fure A cumparat Pro tv licenta pentru Vocea Romaniei gata si Antena 1 sa cumpere formatul X Factor dupa Pro-ul a cumparat MasterChef si Antena 1 a trebuit sa cumpere Top Chef de ce mereu trebuie sa fure Antena 1??? de ce nu vin si ei cu ideei noi si formate noi? de ce trebuie sa fure formate pe care le cumpara Pro-ul
  • gcallen gcallen
    dejectii tv 1,2,3,4 ale '' trustului infect'' iar au incalcat limita bunului simt , dar ce te poti astepta de la un trust plin de securisti si pupincuristi , trash tv 1,2,3,4 sunteti de kakao...peninbili
  • bahmuteanca bahmuteanca
    NU am crezut niciodata ca Antenele pot decadea in asa hal incit sa difuzeze o stire in care bat cimpii cu formulari de genul "solicitarea de majorare a Pro TV SA nu este justificată de performanțele stațiilor TV sau de calitatea programelor difuzate.” pai daca ne uitam in audientele pe ultimii 2 ani, Protvul este cu mult peste rivala sa Antena 1, care, incepind cu toamna lui 2012 a ajuns sa fie depasita in unele seri si de catre Kanal D. Protv nu e este axat numai pe filme, a se vedea showurile, Vocea, Dansez, Romanii au talent, MasterChef, care au avut o audienta mult mai mari decit formatele similare de la Antena 1.
  • George Lucian George Lucian
    Vor si ANTENA 1 Audienta si nici nu stie cum sa o faca...ce au zis hai sa-i criticam pe cei de la MEDIAPRO poate mai atregaem si noi 2 babe si 3 mosi la stirile noastre
  • radu radu
    Da da, dar si in Bulgaria au fost scoase canalele bTV de pe Bulsatcom si de pe alte cateva companii asa nu doar in Romania e problema. In plus ce ii doare capul pe astia de la Intact ? Cand Antenele au iesit de la Digi TV, Pro-ul nu a comentat nimic acum Intactul arunca cu pietre.
    Astia de la Intact daca erau asa destepti poate relata ceva cu o stire cum ca RCS-ul ar fi in tratative pt achizitia unui alt canal romanesc important.
  • George Lucian George Lucian
    Trebuie sa se bage si Intact media :))) cine sunt astia ? cei de la antena 1 cu audenta lor slaba si programele pe care nu au stiut sa le faca de ex X Factor de ce a avut o audienta asa slaba in comparatie cu Vocea Romaniei sau Top Chef cu MasterChef ?...bai baietiolor se vede la Audienta :)) se vede ca nu stiti sa faceti televiziune RUSINE ANTENA 1 pentru implicarea voastra nejustificata. MediaPro-ul nici macar nu sa bafgat in razboinul vostru cu RCS-RDS. Atat stiti doar sa criticati dar sa faceti televiziune laso asa...

Trimite un comentariu

sus