Skip to main content

VIDEO. Campanie pentru Poliţia Rutieră semnată de Next: Şi câinii trec strada pe unde trebuie

 
Capturaţi ecranul complet 09.01.2013 141350.bmp
Capturaţi ecranul complet 09.01.2013 141350.bmp

Publicitate

Agenţia NextAdvertising a realizat, pentru Poliţia Română, campania Traversaţi prin locurile marcate pentru responsabilizarea şi atenţionarea pietonilor cu privire la riscurile nerespectării regulilor de circulaţie.

Spotul Câinii prezintă imagini cu maidanezi care traversează regulamentar, pe trecerea de pietoni. Potrivit agenţiei, imaginile sunt netrucate, scenel fiind filmate exact aşa cum au fost pândite şi/sau surprinse cu telefoanele mobile.

De unde a venit ideea. Semida Durigă, Group Creative Director, Next Advertising: „Ideea spotului a apărut exact aşa cum ar trebui să vină marile idei, din viaţa reală. Maidanezii nu sunt doar o pacoste, cum cred unii, ci şi un exemplu pentru comunitate. Deşi nu sunt şcoliţi, n-au pus vreodată laba pe codul rutier, ba mai mult, nici nu disting culorile, câinii pot fi văzuţi deseori prin oraş traversând pe zebră sau pe culoarea verde a semaforului. Şi atunci ne-am zis “Dacă ei pot, toată lumea poate.”

Spotul Câinii, realizat pro-bono de Next Advertising, va fi difuzat în regim de campanie socială de mai mai multe posturi TV: Antena 1, Antena 2, Antena 3, GSP TV, Euforia TV, Kanal D, România TV, OTV, Music Channel, Realitatea, Prima TV, Sport 1, Diva Universal, Zone Reality şi Dolce.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    hai, serios? sunt pline soselele de caini facuti poster... chiar nu cred ca e cel mai bun exemplu. in plus, nici de departe de a fi originala. era plin pe youtube de filmulete cu caini care trec pe zebra.
  • aidan aidan
    normal ca pot! cainii invata pentru a supravietui! oamenii nu! pacat ca n-au filmat si bunici sau mame cu copii traversand pe unde nu e voie! si tot ele sunt indignate daca le atragi atentia! ce o sa invete copilul ala? ca trece impreuna cu masinile? caci va veni si vremea in care va merge singur pe strada...

Trimite un comentariu

sus