Skip to main content

VIDEO. Ce poți pierde când citești presa

 

Publicitate

O campanie ce promovează presa scrisă încearcă să arate, într-un mod inedit, beneficiile cititului ziarului.

Trei șefi de companii din Belgia au primit o călătorie gratuită de acasă până la serviciu și un ziar. În drumul spre birou, concentrați pe citi, aceștia nu au observat încercările agenției de a-i distrage și au trecut, fără să-și dea seama, pe lângă un bărbat în flăcări, pe lângă un indian și un astronaut ori un șofer îmbrăcat în costum de urs.

Campania a fost realizată de agenția Duval Guillaume Belgium pentru clientul său Newspaperwork, platforma de marketing a ziarelor belgiene.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • iulia bunea, nu ai inteles spotul deloc... mesajul nu e "ce poti pierde daca citesti presa" si nici nu e autoironie, mesajul e ca ziarele pot atrage atentia cititorilor si sa le mentina interesul treaz... scrie chiar pe cartoanele spotului...
  parerea mea sincera e ca au gresit campania... pentru ca lumea intelege exact reversul.
 • autorul probabil a lucrat la cancan inainte si e obisnuit cu titluri tendentioase scoase din context. Foarte interesant spotul.
 • spotul scoate in evidenta faptul ca atunci cand citesti ziarul respectiv, nimic nu iti poate distrage atentia... asa te tare te prinde, ca nu esti constient la ce se intampla in jur.
 • Asta seamana a automutilare, nu a autoironie! Spotul vorbeste despre beneficiile ziarului ca suport de publicitate! Cand asculti un spot la radio, sigur vezi indianul care trece pe langa tine!
 • mda... halal autoironie... mesajul e clar: lasati naibii presa scrisa (si toata presa in general) si uitati-va in jur ca nici nu stiti ce pierdeti! mai bine ascultati stirile la radio!
 • nu prea se potriveste titlul cu video. poate e mai bine sa te uiti pana la sfarsit ca sa faci articolul ... zic
 • eu nu prea inteleg care este beneficiul, omiti sa vezi un lucru real din prezent in acest caz chiar rar/unicat pentru ca citesti un ziar ce iti explica ce s-a intamplat in trecut.

  Din contra, mie mi se pare un mare dezavantaj sa pierd o intalnire unica in viata* cu un astronaut pentru un ziar ce poate fi citit oricand.

  *Inteleg ca a fost o campanie de marketing si ca astronautul era parte din scenariu, insa ideea era sa comparam cu viata reala iar in viata reala prefer sa vad un astronaut.

Trimite un comentariu