Skip to main content

VIDEO. Striblea, mesaj din spital: “M-am întors! De pe o parte pe alta, e adevărat, însă vă asigur că asta este o veste bună”

 

Publicitate

Cătălin Striblea a transmis primul mesaj public de la operația de săptămâna trecută, când a suferit un atac cerebral:

“Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta - e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna. :)”, spune Striblea într-o postare pe Facebook, difuzată și de postul RTV în această seară, la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Striblea:

“Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru. :)”

“Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!”

Cătălin Striblea a suferit un atac cerebral în dimineața zilei de 16 ianuarie. În aceeași zi, a fost operat cu succes la spitalul Bagdasar Arseni.

Mesajul integral al lui Cătălin Striblea:

"Doamnelor si domnilor, m-am intors! De pe o parte pe alta - e adevarat , insa va asigur ca asta e o veste cat se poate de buna. :)

Mi s-a spus in ultimele zile ca sunt un om norocos. Sunt norocos, intr-adevar, pentru ca am intalnit medici extraordinari carora nu imi vor ajunge niciodata cuvintele sa le multumesc indeajuns. Toata recunostinta mea profesorului dr. Mircea Gorgan si echipei sale, precum si doamnelor doctor Neacsu, Gheorghita si Cristescu! Multumesc tuturor celor de la Spitalul Bagdasar-Arseni, de la doamna director Anca Buliman pana la asistentele si infirmierele care au grija de mine! Vreau sa stiti ca am inceput exercitiile de recuperare cu kinetoterapeutii Florenta si Dan, carora sper sa nu le dau prea mult de lucru. :)

La fel de norocos sunt si datorita voua, a miilor de mesaje pe care mi le-ati transmis fie pe telefon, fie pe FB; fie de la prieteni, fie de la necunoscuti: va multumesc tuturor! Sa fiti convinsi ca mare parte din recuperarea mea rapida se datoreaza acestor mesaje pe care le tot primesc de 5 zile incoace: gandurile voastre bune m-au protejat si m-au facut mai puternic.

Si - ca sa va dau si o stire de ultima ora: ne vom revedea foarte curand!"

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu