Skip to main content

11 Februarie. Popescu: CNA gestionează cel mai mare audiovizual din Est, dar are un buget de comună

 

Sursa foto: Mediafax Foto, Ovidiu Micsik
Sursa foto: Mediafax Foto, Ovidiu Micsik

Publicitate

RĂSVAN POPESCU DESPRE CNA. În România există în prezent cel mai mare audiovizual din Europa Centrală şi de Est, care trebuie gestionat de CNA, o instituţie care are un buget de comună, dar de la care sunt pretenţii să fie un fel de Big Brother, spune Răsvan Popescu, membru al CNA, scrie Mediafax.

El a mai spus că nu crede că este cazul adăugării unor reglementări noi în audiovizual.

Declaraţiile au fost făcute la dezbaterea "Libertatea de exprimare - drept fundamental sau absolut?", organizată de CNA.

Popescu: CNA gestionează cel mai mare audiovizual din Europa Centrală şi de Est. Bugetul este unul de comună


ANDREI PUNGOVSCHI, PREMIU PENTRU FOTOGRAFIE. Fotoreporterul Andrei Pungovschi a primit premiul de excelenţă la Pictures of the Year International, la secţiunea "Portret", pentru fotografia "Tough Journey", scrie Mediafax, care citează site-ul oficial al concursului.

Fotografia premiată face parte din reportajul "Norii sunt prietenii tăi", de Oana Sandu, publicat la sfârşitul anului în Decât o Revistă. "Norii sunt prietenii tăi" spune povestea lui Luca şi a mamei sale, Mirela Alexandrescu. Luca, în vârstă de 5 ani, suferă de autism şi, pentru a merge la şedinţele de terapie în Bucureşti, trebuie să facă naveta în fiecare dimineaţă, timp de cinci zile pe săptămână.
Fotoreporterul român Andrei Pungovschi - premiul de excelenţă la Pictures of the Year International. IMAGINEA pentru care a fost premiat


CNA, CHEMAT SĂ JUDECE LINŞAREA LUI CRISTOIU ŞI TAPALAGĂ. Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a solicitat instituţiei să se se autosesizeze în cazurile jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Dan Tăpălagă, ce sunt supuşi unui linşaj mediatic de către postul Antena 3, scrie Mediafax.

„Domnii Ion Cristoiu şi Dan Tăpălagă au fost folosiţi de Antena 3 în încercarea de a distrage atenţia publicului de la problema de credibilitate pe care postul o are ca urmare a raportului MCV. Bineînţeles, a folosit armele cele mai eficiente: mizeria”, a spus Narcisa Iorga. Membrul CNA a făcut o paralelă cu derapajele media ce s-au înregistrat în cazul fetei Andei Călugăreanu.
„La fel ca în cazul dnei Ioana Tufaru, dar pe altă zonă de interes pentru public – divertismentul - la postul generalist Antena 1. Din punctul meu de vedere, în ambele situaţii s-a depăşit cu mult limita informării în cazul Antena 3 şi a divertismentului în cazul Antena 1”, a adăugat Iorga.
CNA, chemat să judece linşarea lui Cristoiu şi Tăpălagă


LEONARD MIRON, ANGAJAT LA BARCLAYS BANK. Prezentatorul Leonard Miron este în continuare angajat al TVR deşi lucrează la o bancă din Marea Britanie, este student şi a aplicat pentru cetăţenia engleză, scrie Evenimentul zilei.
Noul job al lui Leonard Miron este acela de a întâmpina clienţii Băncii Barclays din Reading, Marea Britanie.

Prezentatorul şi-a găsit un serviciu nou, la bancă, studiază la Open University Leadership şi Management şi a anunţat că a aplicat pentru cetăţenia britanică, anunţă getreading.co.uk.
Leonard Miron, angajat la Barclays Bank şi cu leafă de la TVR


CAMPANIA GÂNDUL PENTRU ENGLEZI CONTINUĂ. Campania Gândul "Why don't you come over?" continuă, pe site-ul campaniei fiind lansată o secţiune de joburi pentru englezii atraşi sau interesaţi de România.
"Pentru început am lansat un modul de joburi şi, cu ajutorul colegilor de la Ziarul Financiar, am listat o serie de slujbe precum cea de CEO Loteria Română, CEO Metrorex sau de project manager FIFA la Electronic Arts", scriu jurnaliştii de la Gândul, precizând că pentru aceste slujbe pot aplica şi români, dar şi cetăţeni ai altor ţări, intenţia fiind doar de a dovedi că sunt disponibile şi în România joburi bine plătite pentru care este nevoie de o pregătire superioară.
Campania Gândul "Why don't you come over" continuă: A fost lansată secţiunea de joburi pentru englezi


PARIU CU VIAŢA, FILMĂRI LA SUSAI. Membrii LaLa Band au început  filmările la Susai pentru sezonul 4 din "Pariu cu viaţa", care se întoarce din 25 martie, în fiecare luni de la 20.30 la Pro TV, scrie Mediafax, care citează un comunicat al postului.

Filmările pentru sezonul 4 al serialului "Pariu cu viaţa", de la ProTV, au început la Susai


FONDATOAREA INNEROUT: BRANDIGUL PERSONAL ESTE “FABRICĂ DE VEDETE”. Brandingul personal este deocamdată un domeniu de nişă în România, fiind mai degrabă legat de showbiz ca „fabrică de vedete” şi mai puţin legat de business. Mihaela Rădulescu, fondator al agenţiei de consultanţă de branding personal Innerout, îşi propune să lege brandingul de reputaţia unui lider şi credibilitatea afacerii lui, scrie Wall-Street.ro.
Rădulescu a fondat compania Innerout la finalul anului trecut, antreprenoarea având 14 ani de experienţă în publicitate şi branding, în companii precum DDB, Mercury 360, GMP Advertising şi Brandient.
Fondatoarea Innerout: În România, brandingul personal este "fabrică de vedete", mai puţin de business


YOUTUBE INTERZIS ÎN EGIPT. Un tribunal egiptean a luat sâmbătă decizia de a bloca, timp de o lună, accesul la canalul YouTube pe motiv că acesta nu ar fi reuşit să retragă un film american antiislam, scrie Mediafax.

Tribunalul administrativ din Cairo a oferit astfel rezolvare unei plângeri înaintate de către un avocat egiptean independent. Judecătorul Hassouna Tawfiq, care a condus cazul, a precizat că interdicţia se va aplica şi altor site-uri unde circulă respectivul material video, inclusiv Facebook şi Twitter, informează Washington Post.
Filmul la care se face referire, numit "Inocenţa musulmanilor", îl portretizează pe profetul musulman Mohamed ca pe un prost şi un afemeiat şi a stârnit un val de proteste în lumea musulmană, în septembrie anul trecut.
YouTube ar putea fi interzis în Egipt timp de o lună

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus