Skip to main content

19 Februarie. Postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi, scos la concurs

 

 

Publicitate

Sursa foto: Cristi Vatavu
Sursa foto: Cristi Vatavu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI CAUTĂ REDACTOR-ȘEF. Radioul Public a scos la concurs postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi, în condiţiile în care Doina Jalea, fostul redactor-şef, a ieşit la pensie în luna decembrie, a declarat pentru Mediafax Ovidiu Miculescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul propriu, SRR organizează la sediul său din Bucureşti concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de redactor-şef al postului Radio România Actualităţi.

În prima etapă va avea loc evaluarea proiectelor de management (28 februarie - 11 martie), iar în cea de-a doua etapă - susţinerea interviului (15 - 22 martie).
Înscrierile candidaţilor, respectiv depunerea proiectelor de management, se fac la sediu SRR până pe 25 februarie.
Postul de redactor-şef al Radio România Actualităţi, scos la concurs


PROFILUL TELESPECTATORILOR HAPPY HOUR. Doar 14,2% dintre telespectatorii emisiuniii „Happy Hour” (Pro TV) au studii superioare, potivit sondajelor de audiență la nivel național, în anul 2012. Este cel mai mic procent de „intelectuali” dintre toate tabloidele TV concurente, scrie Forbes. Anul trecut, 17.783.000 de români au urmărit cel puțin un minut din „Happy Hour”. Cifra reprezintă indicatorul de audiență reach și reprezintă numărul de persoane distincte care au urmărit cel puțin un minut dintr-un program. Reach-ul emisiunii prezentate de Măruță este cel mai mare la nivel național dintre toți indicii programelor concurente.

Media telespectatorilor pe minut, la nivel național, în anul 2012, a fost de 3.003.000, inferioară programului direct concurent, „Acces Direct” (Antena 1).

Circa 12,4% dintre telespectatorii lui Măruță au vârste între 25 și 34 de ani. Dar cel mai numeros public se înregistrează în dreptul vârstei de 43 de ani: 3,2%. Jumătate din publicul vedetei de la Pro TV are studii medii (50,9%), iar cel cu studii primare (școală generală) este în proporție de 27,8%. Femeile au avut o pondere de 58,5%. „Happy Hour”, ocolit de telespectatorii cu studii superioare


SIMONA GHERGHE, AMENDATĂ DE ANTENĂ. Cunoscuta prezentatoare de televiziune Simona Gheorghe a mărturisit faptul că a încasat o amendă serioasă din partea angajatorilor săi.

Simona Gherghe a mărturisit că simplul fapt că și-a vopsit părul i-a atras o amendă.
"Am stipulat în contract că nu trebuie să-mi schimb look-ul. Într-o zi, m-am gândit eu aşa să mă vopsesc, din blondă să mă fac brunetă. Mi-am luat amendă. Eu, de fel, sunt şatenă", a spus Simona Gherghe, într-o discuţie cu invitata sa din această seară, Oana Zăvoranu.
Simona Gherghe a luat amendă de la Antena 1. AFLĂ cu ce a greșit prezentatoarea


OSCARUL 2013, LA HBO. Televiziunea E! va difuza pe 24 februarie sosirea vedetelor pe covorul roșu, iar HBO România va transmite în direct şi în exclusivitate cea de-a 85-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film, scrie Forbes, care citează Media Expres. Emisiunea „Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2013” va prezenta, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roșu, duminică, 24 februarie, spre luni, 25 februarie, de la ora 00:30.
În aceeași noapte, HBO va difuza ceremonia de decernare a premiilor Oscar în transmisie live, în limba originală, nedublat, de la ora 3:30, şi va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roşu, începând cu ora 2:00.

De asemenea, miercuri, 27 februarie, de la ora 22:00, canalul E! va difuza „Fashion Police: Premiile Oscar 2013”. La rândul său, HBO va difuza marţi, 26 februarie, de la ora 20:00 varianta editată şi subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediţia 2013.
Televiziunea E! va întâmpina vedetele pe covorul roșu și HBO va transmite în direct Oscarul 2013


GREVĂ LA FRANCE PRESSE. Angajaţii Agence France-Presse (AFP) au intrat în grevă din nou, luni, la solicitarea sindicatelor, motiv pentru care fluxurile agenţiei de ştiri vor fi perturbate până la ora 13:00 GMT, scrie Mediafax.

Un anunţ în acest sens a fost publicat pe fluxul de ştiri al agenţiei. Totodată, AFP îşi cere scuze abonaţilor săi pentru situaţia creată.
Aceasta este pentru a treia oară, în ultima lună, când angajaţii Agence France-Presse au intrat în grevă.
Angajaţii Agence France-Presse au intrat din nou în grevă


TEMA INTERACT, BARCELONA. IAB Europa anunță tema evenimentului Interact care va avea loc la W Hotel în Barcelona în perioada 23 - 24 mai 2013. "The Battle of the Screens: Compete or Collaborate?" va aduce în discuție modul în care putem contracara fenomenul de fragmentare media și creșterea diversității canalelor de transmitere a informației ("screen proliferation") cu scopul de a ajuta companiile să ofere o cât mai bună experiență de brand clienților, scrie HotNews.ro.

Georges-Edouard Dias - Senior Vice President al Departamentului Digital L'OrA©al, Patrick Hoffstetter - Director al The Digital Factory - Renault, Geoff Seeley - Global Communications Planning Director la Unilever și Pete Blackshaw - Global Head of Digital & Social Media - NestlA© vor susține prezentări ce vor avea ca temă modul în care comportamentul consumatorilor se transformă odată cu creșterea numărului utilizatorilor de smart phones și tablete.
L'Oréal, Renault, Unilever, Nestlé discuta despre "The Battle of the Screens" la Interact, Barcelona


GOOGLE RISCĂ SĂ FIE AMENDAT. GOOGLE riscă noi investigaţii şi "o măsură punitivă" din partea autorităţilor europene de reglementare, pentru că nu a respectat un termen limită până la care trebuia să arate cum va alinia politica în domeniul confidenţialităţii datelor la reglementările UE, relatează Mediafax, care citează Bloomberg.

Compania "nu a oferit niciun răspuns precis şi eficient" la recomandările UE în domeniul protejării datelor, se arată într-un comunicat al Comisiei naţionale pentru IT şi libertăţi civile din Franţa (CNIL).

Autorităţile de reglementare din UE sunt hotărâte să acţioneze şi să continue investigaţiile şi "măsurile punitive ar trebui să aibă loc în câteva luni", potrivit CNIL, care a condus ancheta în numele autortăţii europene de protecţie a datelor.
GOOGLE ar putea fi amendată de UE pentru că nu a răspuns problemelor legate de protejarea datelor

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • "...concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de redactor-şef al postului Radio România Actualităţi"

    Nimeni nu va opreste sa mergeti la "concurs".
    Se stie demult insa cine va fi noul redactor sef.

Trimite un comentariu