Skip to main content

22 Februarie. SCANDAL TV: România TV acuză Antena 3 că îi copiază ştirile

 

rtv

Publicitate

SCANDAL TV. Postul de televiziune condus de Sebastian Ghiţă susţine că Antena 3 ar fi demarat o campanie împotriva România TV, unele informaţii difuzate de RTV fiind preluate apoi de televiziunea lui Dan Voiculescu şi difuzate ca fiind exclusive, scrie HotNews.

În plus, într-un material difuzat joi, angajaţii RTV susţin că "Jurnaliştii de la Antena 3, obedienţi lui Crin Antonescu, au atacat sondajul de opinie legat de scăderea în sondaje a liderului PNL. Spre deosbire de Antena 3, care îşi apără patronul penal şi pe Crin Antonescu, ziariştii România TV vor informa corect publicul." Acesta nu reprezintă primul conflict deschis dintre cele două posturi de televiziune, ci doar un nou episod dintr-un şir mai lung.


Romania Tv acuza Antena 3 ca ii copiaza stirile si le difuzeaza ca "exclusive". Plus: Jurnalistii de la Antena 3 isi apara patronul penal si pe Crin Antonescu


JIGNIRI. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a arătat deranjat, joi seară, după şedinţa Delegaţiei Permanente, de jurnaliştii care doreau să ca el să facă declaraţii în acelaşi timp cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului folosind sintagma "Ce nesimţiţi", potrivit Mediafax.
Antonescu, deranjat de unii jurnalişti: "Ce nesimţiţi"


FĂRĂ 007 ÎN REDACŢII. Raportul eurodeputatului PNL Renate Weber privind libertatea mass-media adoptat în Comisia LIBE a Parlamentului European include şi un articol prin care se solicită statelor UE legislaţie care să prevină infiltrarea în redacţii a agenţilor de informaţii acoperiţi, scrie Mediafax.

Articolul a fost introdus în raportul adoptat joi de Comisia libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) sub forma unui amendament susţinut de către eurodeputatul PSD Ion Enciu, la propunerea ActiveWatch din România.
Raportul Weber cere statelor UE legislaţie împotriva infiltrării în redacţii a agenţilor


TWITTER ÎŞI SCHIMBĂ FAŢA DE DRAGUL RECLAMELOR. Reţeaua de microblogging Twitter a anunţat că îşi lansează o nouă interfaţă destinată companiilor de publicitate, prin intermediul căreia şi-ar putea spori veniturile provenite din difuzarea de reclame, conform Mediafax.

"Căutăm o modalitate de a facilita gestionarea campaniilor şi de a obţine venituri mai mari din publicitatea difuzată de noi", au subliniat reprezentanţii Twitter într-un mesaj publicat pe site-ul companiei, adresat companiilor de publicitate.
Twitter îşi lansează o nouă interfaţă destinată companiilor de publicitate


BĂNCILE DE LA RADIO. În 2012, Volksbank România a comandat 3.498 de reclame pe radio, în valoare brută de 1,53 milioane de euro (rate card). A fost cea mai prezentă bancă în calupurile de publicitate radio, arată o analiză Forbes România.

Ofertele băncile au fost, în 2012, foarte prezente în spoturile radio. Acestea au ocupat locul trei în topul categoriilor de produse şi servicii care au consumat cele mai mari bugete pe staţiile radio, după supermarketuri şi operatorii telecom.
Topul băncilor cu cele mai mari bugete de publicitate pentru radio


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu09 Radu09
    Urmarind Romania TV si Antena3 e vizibil ca RTV e mai diversificat(stiri ,invitati,subiectele )asa mi se pare mie oricum RTV este mai nou pe piata decat A3 ,bine acum nici RTV nu e perfect dar cat de cat e mai altfel
  • mad79 mad79
    pentru cine nu si-a dat seama,razboiul dintre RTV si A3,este de fapt a ontinuarii razboiului din USL,unde partea Crin/PNL+PC este A3 si partea PSD este RTV(al carui patron Ghita este membru si deputat PSD)!
  • henkel henkel
    Mda... să înțeleg din postarea ta că cei care au creier se uită la latrinA3? :)))
  • cristi pop cristi pop
    Cataline, suferi profund baiete. Sti ce se spune... Mai bine facea mami ceva langa un gard...
  • Catalin Catalin
    Eu nu inteleg de ce mai bagati in seama RTV, este vechiul OTV care in loc de "O" are "R" si in rest este la fel sau chiar mai rau. Trebuie sa ii fie varza creierii cuiva sa poate crede in ce spune RTV/OTV. In concluzie RTV nu exista pentru cei care au creier.
  • Ioana Ioana
    prosti, da multi....
  • Ioana Ioana
    cei mai mari prosti sunt in presa, asa ca taci din gura bai
  • Ioana Ioana
    presa e plina de jurnalisti de 2 bani, asa ca ciocu mic
  • Pascu Pascu
    Io zic ca a meritat o asa mare investitie pentru publicitate la radio intrucat oamenii chiar asculta des radio, mai ales in masina...de acolo am aflat de ofertele Volksbank si ce facilitati ok au pentru clienti. S-o tina tot asa!
  • Ciprian Voinea Ciprian Voinea
    Hai sictir, paul s! Ce comparatie e asta? Dupa Socrate, Aristotel, Galileo, Kant, Hegel, Eminescu, Einstein si cine mai vrei tu, s-au nascut prosti ca tine...
  • Ioana Ioana
    astea is dezinformari marca antena3, plagiatorii dracului
  • paul S paul S
    Cu ce se puea inlocui formula "ce nesimtiti", pentru a nu fi definita ca jignire?
    Eu, de exemplu, spun mereu: "ce prosti au ajuns sa lucreze in presa"!
    Dupa Eminescu, Caragiale, Arghezi, iata, acum ati ajuns voi sa fiti cititi de public!
    Jalnici profesori ati avut!

Trimite un comentariu

sus