Skip to main content

6 Februarie. Cine se uită la Suleyman Magnificul

 

Suleyman

Publicitate

PROFIL. Serialul Suleyman Magnificul, lansat pe 10 septembrie 2012 de Kanal D, a fost vizionat până în prezent de o medie de 1.550.000 telespectatori pe minut (8,1% rating național). Cei mai mulți sunt români cu vârste între 55 și 64 de ani: 19,9%, potrivit Forbes România.

Aproape 2,4 milioane de români au urmărit cel puțin un minut serialul Suleyman Magnificul, difuzat de Kanal D, în perioada 10 septembrie 2012 – 31 ianuarie 2013.
În funcție de studii, nucleul dur al telespectatorilor serialului Suleyman Magnificul este format din români cu studii medii: 50,9%. Cei cu studii superioare sunt în proporție de 17,8%.
Cine se uită la „Suleyman Magnificul”?


AUDIENȚA FILMELOR. Cota de piață a celor 10 televiziuni de filme, în luna ianuarie, a ajuns la 4,2% din total cotă de vizionare TV, la nivel urban, scrie Forbes România. În prima lună a acestui an, cele 10 stații de filme cuprinse în sondajele de audiență au avut o cotă totală de vizionare de 4,2%.

Pro Cinema, televiziunea cu cea mai mare audiență pe segmentul filmelor, a avut în mediul urban (all day) o audiență medie 28.000 de telespectatori pe minut, cu 1.000 de persoane mai mult decât în urmă cu un an.
Diva Universal, televiziune de filme orientată către publicul feminin, s-a menținut în „coasta” Pro Cinema, cu o medie de 21.000 de telespectatori pe minut.
Canalele de filme câștigă audiență în sezonul rece


UN RUS FACE TELEVIZIUNE LA LONDRA. Autoritatea britanică de reglementare a comunicaţiilor a atribuit luni o licenţă patronului de presă rus Evgheni Lebedev, care conduce jurnalul London Evening Standard, pentru a lansa un canal de televiziune local la Londra, scrie Capital.ro.

Oficiul comunicaţiilor (Ofcom), care a distribuit 21 de licenţe pentru canale locale în ţară, a ales pentru Londra oferta Evening Standard Television, controlată de Evgheni Lebedev, preferând-o altor patru concurenţi. Potrivit Ofcom, acest canal londonez va putea fi distribuit în circa patru milioane de locuinţe.

Botezat London Live, noul canal va emite 18 ore zilnic, cu minimum patru ore şi jumătate de informaţii cotidiene privind capitala ţării, explică în ultima sa ediţie London Evening Standard, cotidian gratuit de seară al Londrei.
Apare un nou post de televiziune în Anglia. E finanţat de ruşi


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • asta arata ca telenevolele istorice au potential - aviz producatorilor romani: ar merge un serial dedicat domniei lui Stefan cel Mare de exemplu

Trimite un comentariu