Skip to main content

7 Februarie. EVZ scoate un nou supliment - Sport junior, la care va scrie și Cristian Țopescu

 

Mircea Radu TopescuCRISTIAN ȚOPESCU SCRIE LA NOUL SUPLIMENT EVZ. Cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Țopescu a devenit și colaborator al redacției ”Evenimentul zilei”. Acesta va scrie comentarii pentru un nou supliment al EVZ.

Publicitate

 

De marți, 12 februarie 2013, abonații și cei care cumpără ziarul de la chioșc vor putea beneficia de un nou produs inclus în prețul neschimbat al ziarului ”Evenimentul zilei”. După sumplientele ”Animalzoo” și ”Doctorul zilei”, EVZ vă oferă un nou supliment care are ca temă sportul. ”Sport junior” este dedicat promovării sportului la vârste cât mai fragede, scrie Evenimentul zilei. În noul supliment veți putea să găsiți și semnătura cunoscutului jurnalist sportiv Cristian Țopescu, pe care veți putea să-l ”întâlniți” și la Radio Sport Total FM.
Cristian Țopescu, editorialist ”SPORT JUNIOR”


REPORTERUL DAT AFARĂ DE ANTENA 3 SCRIE LA COTIDIANUL.RO. "Înalta Poartă bruxelleza", care redactează o "fițuică sovietică" denumită raportul pe justiție și care "își dezvăluie pe față caracterul totalitar". În astfel de termeni descrie Comisia Europeană Bogdan George Rădulescu, până pe 1 februarie corespondent al Antena 3 la Bruxelles. Aprecierile sale nu sunt publicate de televiziunea trustului Intact, ci pe Cotidianul.ro, site-ul lui Cornel Nistorescu, unde Rădulescu scrie și după ce, săptămâna trecută, Antena 3 a anunțat că îl dă afară pentru afirmații "nedemne de un jurnalist" - făcute, punctual, pe 30 ianuarie la adresa purtătorului de cuvânt al CE, Mark Gray, scrie HotNews.ro.
Studiu de caz: Pe cine a ales Antena 3 corespondent la Bruxelles, înainte să-l dea afară pentru afirmații "nedemne de un jurnalist"


TOCMAI.RO, SITE-UL CU CEL MAI MARE NUMĂR DE AFIȘĂRI. Tocmai.ro, cel mai mare site de anunuțuri gratuite de pe piața locală, a înregistrat în ianuarie aproape 282 de milioane de afisări, conform SATI - Studiul de Audiență și Trafic Internet, fiind site-ul românesc cu cel mai mare număr de afișări, scrie Wall-Street.ro. În secțiunea de anunțuri, pe locul al doilea se află Mercador.ro cu aproape 100 de milioane de afișări, iar pe locul al treilea Publi24.ro cu 27,5 milioane.
Tocmai.ro este un site lansat în 2009 prin care utilizatorii pot vinde și cumpăra produse și servicii din domenii precum imobiliare, autoturisme, mobilier, haine, electronice și electrocasnice, cosmetice, produse agricole.
Tocmai.ro, site-ul cu cele mai mari afisari din Romania: aproape de 300 milioane


DESIGNERUL LOUIS VUITTON ESTE NOUL ȘEF DE CREAȚIE AL DIET COKE. Designerul Marc Jacobs s-a asociat cu brandul Diet Coke, devenind directorul de creație al acestuia pentru anul 2013, scrie Wall-Street.ro, care citeazムMediafax.
Acest parteneriat celebrează cea de-a 30-a aniversare a brandului Diet Coke și reprezintă în același timp un element important al campaniei "Sparkling Together For 30 Years".
Marc Jacobs va asigura designul pentru o ediție limitată de sticle și cutii Diet Coke.
Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, patronul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs este, totodată, actualul director de creație al mărcii franceze Louis Vuitton.
Marc Jacobs, directorul de creație al Louis Vuitton, este noul șef pe creație pentru Diet Coke

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu