Skip to main content

8 Februarie. Topul apariţiilor politicienilor în mediul online.

 

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

Publicitate

CEI MAI MEDIATIZAȚI. Premierul Victor Ponta a fost cel mai mediatizat politician în mediul online în luna ianuarie, el conducând în topul apariţiilor, urmat de Traian Băsescu şi de Crin Antonescu, relevă o analiză realizată de Mediafax Monitorizare, scrie Mediafax.

În topul politicienilor după numărul de apariţii în mediul online (site-uri) se află Victor Ponta cu un număr total de 37.805 apariţii, urmat de Traian Băsescu cu 21.237 de apariţii, de Crin Antonescu cu 12.122 de apariţii şi de Gigi Becali cu 11.000 de apariţii.
ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: Topul apariţiilor politicienilor în mediul online. Cine a fost cel mai mediatizat în luna ianuarie


ANTENA 3 VS RTV. Conflict deschis se înfiripă din nou între Antena 3, postul controlat de Dan Voiculescu, și România TV, postul parlamentarului PSD Sebastian Ghiță, scrie HotNews. Miercuri seara, la Sinteza Zilei, Mircea Badea a vorbit despre "următorul atac cerebral al lui Striblea" și a făcut glume pe seama stării de sănătate a realizatorului de la România TV.

Joi, tot la Antena 3, liderul PNL, Crin Antonescu, s-a dezlănțuit împotriva România TV, acuzând postul de "manipulare grosolana" în cazul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, și amenințând RTV cu tribunalul. Imediat, Romania TV a reactionat cu un material in care descrie afirmatiile lui Mircea Badea la adresa lui Striblea drept un "atac josnic" si anunta ca sesizeaza CNA.
Nou conflict TV: Mircea Badea vorbeste despre "urmatorul atac cerebral al lui Striblea". Romania TV: Un atac josnic. La Antena 3, Crin Antonescu ameninta RTV cu tribunalul pentru "manipulare grosolana" in cazul Campeanu


REACȚIE. Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a solicitat instituţiei să se se autosesizeze în cazurile jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Dan Tăpălagă, care, scrie Evenimentul zilei, sunt supuşi unui linşaj mediatic de către postul Antena 3.
CNA, chemat să judece linșarea lui Cristoiu și Tăpălagă


INVENȚIE. Trei studenţi din California au creat o aplicaţie pentru reţeaua de socializare Facebook prin intermediul căreia utilizatorii pot interacţiona cu prietenii lor abordând o relaţie de tip sexual, scrie Mediafax.

Aplicaţia numită "Bang with Friends" poate fi instalată de orice persoană care are cont pe reţeaua de socializare Facebook.

Odată instalată, aplicaţia va afişa o serie de fotografii cu prietenii utilizatorului de pe reţeaua de socializare, atât de acelaşi sex cât şi de sex opus. Sub fiecare poză afişată există un buton "Click to Bang", iar utilizatorul poate alege pe oricine doreşte.
Aplicaţia "Bang with Friends" schimbă scopul reţelei de socializare Facebook


CERERI TRĂSNITE. Directorii postului de televiziune CBS nu doresc să vadă sâni, fese și organe genitale neacoperite în timpul galei de decernare a premiilor Grammy și le-au cerut tuturor vedetelor care vor fi prezente la acest eveniment, duminică seara, să poarte ținute decente, care să le acopere zonele intime, scrie Wall-Street.

Această solicitare a fost făcută prin intermediul unui e-mail expediat de CBS Standards and Practices tuturor agenților de presă și managerilor vedetelor care urmează să apară în fața camerelor în timpul show-ului televizat de duminică seara.
"Vă rugăm, asigurați-vă că fesele și sânii sunt acoperiți într-un mod adecvat", se afirmă în acel e-mail.
CBS catre vedetele invitate la Grammy: Pastrati-va zonele intime acoperite!


TOP CLIENȚI. Ministerul Afacerilor Europene, prin campania de informare publică derulată sub sloganul „Pentru români, cu bani europeni”, s-a plasat pe locul șase în topul celor mai mari consumatori de publicitate TV, în prima lună a acestui an, scrie Forbes România.

În luna ianuarie, cele trei spoturi ale campaniei „Pentru români, cu bani europeni” au obținut un volum de 3.915 puncte de audiență la nivel urban (Gross Rating Point). Cu acest buget de audiență, Ministerul Afacerilor Europene a ocupat locul șase în topul advertiserilor TV, înaintea clienților comerciali Romtelecom, Sandoz sau Cosmote.
Ministerul Afacerilor Europene și-a făcut loc printre clienții publicitari TV


RECLAME PRIN ORAȘ. Operatorii de comunicații au fost cei mai activi clienți publicitari în outdoor, în anul 2012. Forbes România estimează că bugetul alocat panotajul de către piața telecom a fost de 3,1 milioane de euro. Vodafone a avut peste 6.300 de fețe publicitare.

În perioada 16 aprilie – 31 decembrie 2012, companiile de telecomunicații au comandat 11.950 de fețe publicitare în cele 10 rețele de panotaj monitorizate de serviciul specializat al Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Prin „față publicitară” se înțelege o reclamă distinctă apărută pe un panoul.
Reclamele Vodafone au fost cele mai vizibile pe panourile publicitare


STRATEGIE. New York Times a câștigat anul trecut, pentru prima oară, venituri mai mari din abonamentele cititorilor, atât pentru edițiile tipărite cât și pentru online, decât din publicitate, potrivit rezultatelor publicate joi, scrie HotNews.

Acesta este rezultatul strategiei de dezvoltare a abonamentelor pe internet: grupul avea la finele lui decembrie 668.000 de abonati, cu 13% mai mult decat trei luni mai devreme.

"In schimb, mediul publicitar ramane dificil", a recunoscut directorul general al grupului, Mark Thompson.
In 2012, New York Times a castigat mai mult din abonamente decat din publicitate


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Normal ca Ponta a aparut cel mai mult pe televiziuni! El guverneaza tara prin televizor, le spune asistatilor, pensionarilor si bugetarilor ca traiesc bine iar fraierii cred...
 • … aceasta scriere este un panflet!!!!!
  CRINUL = PLANTA … FLOARE
  … deci, planta nu gindeste, dar ea este sensibila si simte … ea este udata la radacina, ingrijita … nu conteaza ce mina o uda sau o ingrijeste … poate fiiiii o mina de american (da’ asta-i departe) … sau o mina de romam (hm!!!)… sau o mina de francez (nu-i asa aproape) … sau o mina de japonez (asta-i si mai departe)… sau o mina de rus …. pentru ea, planta-floarea – nu conteaza cine o uda … e putin egoista, e frumusica si traieste cu impresia ca i se cuvine aproape totul … doarme … maninca (nu uitati de mina care ii toarna apa la radacina si isi trage cele trebuincioase din pamintul in care a fost sadita) … dar …. NU FACE CACA !
  …. deci, care -va – sa – zica, este cam CONSTIPATA!
  … si cum este cam constipata si putin egoista, devine normal pentru ea sa isi si inchipuie cum ar fi… daca ar fi… eu a-s face … eu a-s drege … dar planta care este planta, frumusica si frumos mirositoare in anumite conditii, va ramine tot planta oricit s-ar zbate, orice ar face … ea simte!!!!!!!!!
  … apropo’s … nu tineti crini infloriti noaptea in spatiile locuite … parfumul crinului este nociv pentru OM!!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu