Skip to main content

Burda negociază preluarea Sanoma în mai multe țări

 

burda

Publicitate

Publisherul internațional Burda negociază preluarea companiei Sanoma Hearst în mai multe țări, inclusiv România. Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Burda urmează să preia operațiunile Sanoma Hearst din România, Ungaria, Cehia, Serbia și Croația.

Informația privind preluarea Sanoma de către Burda a fost publicată în premieră de Cătălin Tolontan pe blogul său.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, Burda și Sanoma se află în negocieri avansate și deja au ajuns la un acord pentru începerea procesului de due diligence.

Contactat de paginademedia.ro, Lucian Ioniță, managing director Sanoma Hearst România a declarat: "Discuțiile permanente între mari publisheri europeni au sens și nu pot decât să ajute în acest moment. Despre situația din România nu pot comenta".

Operațiunile Burda și Sanoma

În Romania, Burda România este prezentă pe piață din 1999 și tipărește 19 reviste periodice, printre care Ioana, Practic în bucătărie, Casa Lux, Draga mea și Draga mea pentru copii.

Sanoma Hearst tipărește în România reviste prescum Beau Monde, Cosmopolitan, Esquire, Femeia de azi, FHM și Harper's BAZAAR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Portofoliile celor doua companii sunt aproape complementare, din pacate exista si suprapuneri "Practic in bucatare" cu "Bucataria de azi", "Practic Sanatate" cu "Sanatatea de azi", "Gradina mea de vis" cu "Casa si gradina"

Trimite un comentariu