Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Un post de știri a informat corect. Asta da știre!

 

Sursa foto: Gabriel Bugnar
Sursa foto: Gabriel Bugnar

Publicitate

Fără să vrea, România TV a dat astăzi burtiera zilei. Într-un peisaj TV cu posturi de știri “cu abordări diferite”, cu moguli implicați politic, cu atacuri între jurnaliști, normalitatea este ceva ieșit din comun. Adică știre!

Astfel, România TV, postul lui Sebastian Ghiță, a postat astăzi o burtieră de o autoironie (neintenționată, probabil!) remarcabilă: “RTV a informat corect!

În presa anului 2013, un post de știri titrează pe burtieră că a informat corect. Asta da știre! Pentru orice stație de news.

Captura a fost surpinsă de Gabi Bugnar.

Paginademedia.ro a publicat zilele trecute, și alte capturi în seria “Burtieră la minut.”

 • Ieri, Paginademedia.ro a prezentat cum au arătat burtierele posturilor de știri în momentul în care s-a dat un verdict în cazul Voiculescu. Daca B1 a titrat pe burtiera “Voiculescu ramane turnator“, Digi 24 a mers pe un titlul mai simplu, in timp ce, la ora analizata de Paginademedia.ro, Antena 3 avea pe burtiera un alt subiect. Citiți AICI
 • In urma cu cateva zile, Paginademedia.ro a mai prezentat, comparativ, cum au reflectat posturile de stiri un alt subiect: bugetul alocat României de către Uniunea Europeană și negociat de Traian Băsescu. Ce abordari au avut canalele de stiri, cititi AICI.
 • Paginademedia.ro a aratat ce s-a intamplat pe canalele de stiri pe subiectul condamnarea lui Gigi Becali, pe care cateva posturi au prezentat-o "cu executare" desi era vorba de o sentinta cu suspendare. Abordarile de pe posturile de stiri in cazul Becali, AICI.

Monitorizare realizată cu sprijinul Media Image.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Lauda de sine miroase a balegă, Rtv este o balegă, este o televiziune manelistică și mizeră, FERIȚI MINORII DE ACEST MIZER POST TV.
 • genul asta de "burtiera" imi aduce aminte de raposatul otv, adica modelul de televiziune preluat de rtv
 • S-au prins ca scandalurile si mizeriile fac audienta.
  Si ca o stire inventata aduna mai multi privitori in fata ecranului decat una reala. Asa ca... baietii ii dau bataie !
 • Sa le dea cineva o oglinda celor de la RTV ca poate nu au avut ocazia pana acum sa se vada cat sunt de penibili .
 • petrisor, mi se pare (s o dau cu titlu de DOAR impresie) ca se pun exagerat tunurile pe RTV! In fapt, fiecare statie tv cu mogulul ei, diferenta dintre acesti moguli fiind COTA de coruptie-penal-puscariabil! Sunt multi neicanimeni la rtv, dar poate si pt ca postul e de doar 1 an si sa zicem ca are timp sa si trieze purtatoarele de microfon astfel incat cand esti intr un sincron macar sa scoti mana din buzunar, daca nu din profesionalism, macar din bun simt! Mie cea mai abjecta marlanie RTV mi s a parut scena in care il anuntau pe Becali live ca a fost condamnat la inchisoare cu EXECUTARE, 3 ani! Si cred ca au facut o deliberat, calculat, dramaturgic! Asta a fost o abjectie! In rest...stima pt pagina ta!
 • eu am vazut oricum mai multe burtiere si erau legate de minciunile ministrului muncii. erau despre dovezile ca rtv a avut dreptate in razboiul cu felix tv

Trimite un comentariu