Skip to main content

Cozmin Gușă amenință Kantar Media cu plângere la Bruxelles

 

CONGRES PIN - IASI

Publicitate

Realitatea TV a continuat astăzi să difuzeze știri, din oră în oră, despre nemulțumirile legate de audiențele pe care postul le-a înregistrat. Cozmin Gușă, directorul editorial al postului, a anunțat la Realitatea că urmează să se întâlnească cu un reprezentant al Oficiului pentru concurență neloială din cadrul Comisiei Europene.

„În scurtă vreme să ma întâlnesc cu un oficial al Oficiului pentru concurență neloială de la  nivelul Comisiei Europene, sunt chiar la Bruxelles. Am făcut special această oprire, venind din Anglia, pentru că flagrantul în care i-am surprins pe cei de la Kantar Media, pe de o parte ne afectează pe noi, dar afectează în primul rând banii privați ai companiilor europene care sunt plătiți pe publicitate în România într-un mod nejuduicios”, a spus Cozmin Gușă.

El a mai precizat că va căuta „modalitățile potrivite ca să încercăm să blocăm de acum înainte aceste demersuri ale Kantar Media, care, cred eu, că sunt în aceeași notă care-i fac pe mulți din Europa să spună că suntem în continuare o țară neeuropeană, o țară a bunului plac, o țară a dictaturii unor oameni excesivi din instituțiile statului care-și bat joc de putere în favoarea unora sau altora”.

captura realitatea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cozmine, o sa faci praf postul asta, asa cum ai facut praf toate proiectele in care ai fost implicat. Esti mult prea infatuat si prea mare lichea, iar lumea stie. Desi, prost nu esti...
 • Postacilor, lasati ca nici Antena 3 nu este departe; va uitati la pastorul Gadea ca la Cel de Sus, dar fiecare pasare pe limba ei piere; Tonta ati vrut, Tonta aveti! Gadea are salariul de 15.000 euroi, iar voi stati cu parintii si butonati pe site-uri unde se face politica. Hai, Pa!!!
 • ocupandu-si emisia cu subiecte deastea made in Gusa & Rares Bogdan, nici nu ma mir ca nu se uita lumea la postul ala
 • Daca vrei sa vezi ce a mai facut Basescu -> te uiti la Antena 3
  Daca vrei sa vezi ce a mai facut Antonescu -> te uiti la Romania TV
  Daca vrei sa vezi ce au mai facut Ponta si Antonescu -> te uiti la B1 TV
  Dace vrei sa vezi ce au mai facut si Ponta si Antonescu si Basescu -> te uiti la Digi 24

  Asa ca la Realitatea nu prea mai ai motiv sa te uiti. De asta audienta e 0.
 • Prietene tu ai intrat in viata ta pe realitatea.net.
  E un site PORNO 80 %, sa fim seriosi e mega tabloidizat site ul.
 • @Cristi- esti intr-o eroare....dak tu crezi ca realitatea.net isi face traficul din aplicatiile cu fb, te inseli. nu se posteaza nimic pe wall-ul nimanui. asa ca zic sa iti faci temele si sa mai incerci o explicatie, daca crezi ca totul e atat de simplu...
 • Gusa care e Fondatorul institutului GeoPol nu masura sondajele dupa cum vroia el!? oare sa intors roata!?
  Mai bine si ar da demisia. Ce post tv ok era Realitatea tv si ce a ajuns Pacat

Trimite un comentariu