Skip to main content

DE 1 MARTIE. Digi 24 aniversează un an cu 11 ore de emisie live. Ţiriac şi Pleşu la "Imparţial"

 

cosmin prelipceanu (1)Digi 24 sărbătoreşte aniversarea primului său an de emisie cu 11 ore de emisie live, de 1 martie. Cele 11 ore de direct care vor începe la ora 10.00 îl vor avea ca gazdă pe Cosmin Prelipceanu.

Publicitate

În prima oră de emisie, vor intra în direct din 42 de zone, corespondenţii Digi24 din ţară. Din studioul ştirilor din Bucureşti Adriana Muraru, Alice Iacobescu şi George Orbean, manager de proiect Digi24, vor povesti despre campania Raport de ţară, demarată de Digi24 chiar pe 1 martie, campanie nationala care va dura 41 de săptămâni. Cei 42 de corespondenţi vor intra în direct şi la ora 14.00.

Pe parcursul întregii zile Cosmin Prelipceanu îi va avea alături, în studio, pe jurnaliştii Digi24, cu care va discuta despre primul an de emisie a canalului de ştiri.

La "maratonul" lui Cosmin Prelipceanu vor fi prezenţi în studio, printre alţii, invitaţi precum Constantin Bălăceanu Stolnici, Marius Manole, Corina Chirian şi AG Weinberger.

La ora 19.30 lui Cosmin Prelipceanu i se alătură în studioul ştirilor analistul Emil Hurezeanu.

De la ora 21.00, pe 1 martie, în ziua în care Digi24 îmlineşte primul an de emisie, Luca
Niculescu îi are ca invitaţi la “Imparţial”, pe Ion Ţiriac şi Andrei Pleşu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Si uite ca Digi 24 o duce bine,prezicatorule!Si in plus,multi il considera cel mai echilibrat dintre televiziunile de stiri,fara maimutarelile concurentilor.
  • TPSJO TPSJO
    [nu il faci] - am gresit acolo
  • TPSJO TPSJO
    @ Radu100% , daca postul exista de 2 ani (1 an pe piata), cum ai calculat tu ca in 3 luni va disparea ? De ce te pasioneaza atat de mult audienta pe tine, tu ar trebui sa iti dai cu parerea asupra programelor, calitatii informatiei furnizate, lucru pe care vad ca nu o faci, probabil din necunostinta de cauza. Stiu, o sa zici ca lucrez la ei, si ca am fost platit sa spun toate astea. Pune mana si mai culturalizeaza-te.
  • ElCucui ElCucui
    Ați văzut că și Prelipceanu poate deveni imparțial dacă nu trebuie să-i facă pe plac unui mogul tare-n hidrant?
  • jean jean
    Chiar daca lucrez la un alt post de stiri, vreau sa imi felicit colegii pentru aniversare. Am prieteni care muncesc acolo, oameni la care tin enorm. Cel putin in astfel de momente sa fim fair, indiferent de cine ne da leafa. Important e sa ne facem treaba cum stim mai bine, fiecare in parte. Si sa nu uitam sa fim colegi...
  • mad79 mad79
    La Digi24,nu se fac crize in studio si nici nu trebuie sa dai volumul la minim,ca sa nu ti se sparga timpanul,ca la A3,Romania tv,etc!
  • coloman coloman
    Ma bucur ca exista televiziuni ca Digi in Romania. La Multzi Ani.Sa ramina tot asa de obiectiv, impartzial si de inalta clasa
  • cristian cristian
    Radu sa inteleg cA ESTI fan Antene si Romania tv .. Pentru un cetatean normal cele doua posturi se numesc posturi de cancan nu de stiri.
    La Digi24HD se prezinta stiri nu pseudo-stiri cum se intampla la Romania tv si Antena 3
  • un cetatean un cetatean
    radu, in locul tau, as tacea. cu audienta, ii doare undeva, din moment ce banii vin de la abonati. daca vor continua tot asa, incet, incet se vor impune pe piata.
    ca si imagine, cam intrece pana si protv-ul (pe partea de stiri).
    sunt curios daca protv news va ramane doar online, si daca rds va scoate si un post generalist.
  • Radu100% Radu100%
    Digi24? Ii mai dau maxim 3 luni de viata. M-am uitat si eu cateva minute la ei: este vai de capul lor. Am auzit pe surse ca atunci cand am butonat pe Digi 24 s-a dublat audienta postului :)
  • Argus2013 Argus2013
    Felicitari intregii echipe si profesionalismului de care da dovada.
    La inca 2013 aniversari!
  • Calin Calin
    Felicitari Digi 24. Singurul post de STIRI din Romania. Sa nu mai vorbim de calitatea transmisiei. Cu multe clase peste toti ceilalti.
  • 24 24
    Ramane cam singurul post de la care poti afla stiri. Restul e cancan. :)
  • cotos cotos
    Inca de cand au aparut mi s-au parut cei mai profi dintre toti..Incet pe restul i-am eliminat din lista de canale si am ramas cu singurul post de stiri care nu e cancan...

Trimite un comentariu

sus