Skip to main content

Euforia TV difuzează serialul Pe viață

 

pe viataEuforia TV, care face parte din trustul Intact, va difuza începând cu 11 februarie serialul Pe viață, de luni pana joi, de la ora 21. Din noul serial, postul trustului Intact va difuza 32 de episoade.

Publicitate

Despre noul serial de la Euforia TV

Serialul "Life" - "Pe viață" - îl are în centrul atenției pe detectivul Charlie Crews, interpretat de actorul Damian Lewis, eliberat recent din penitenciarul de maximă securitate Pelican Bay State Prison, după ce a executat 12 ani dintr-o condamnare pe viață. În anul 1995 a fost acuzat de uciderea a trei persoane, fiind ulterior condamnat. Datorită eforturilor avocatei sale, testul ADN care demonstrează că Charlie nu este făptașul este acceptat ca proba în cele din urmă, iar Charlie este exonerat.

Odată cu încarcerarea, tânărul își pierde slujba, soția, toți prietenii, aproape toate contactele pe care le avea cu exteriorul. În încercarea de a nu își pierde mințile, îmbrățișează filosofia Zen și dezvoltă o fixație pentru rezolvarea crimei care l-a bagat în închisoare.

Repus în libertate, dă în judecată orașul Los Angeles și LAPD și primește o compensație de 50 milioane de dolari. Cu toate aceastea, nu renunță la planul său de a afla cine i-a înscenat crima și, cu fiecare caz soluționat, este cu un pas mai aproape de deslușirea misterului.

Euforia TV difuzeaza serialul de luni pana joi, de la ora 21, incepand cu 11
februarie, un numar de 32 de episoade.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • dragilor,am si eu o observatie cu rugamintea de a se rezolva-schimbati prea repede scrisul la filme,la toate,deci si la asta,(nu am probleme de vedere sau de varsta)pur si simplu e greu sa urmaresti si scrisul si secventele,si asta doar la voi si e pacat ca sant filme si seriale bune.multumesc.

Trimite un comentariu