Skip to main content

EXCLUSIV. Actrița Nuami Dinescu, reporter special la Ghidul TV - EvZ

 

Foto: Florin Ghioca
Foto: Florin Ghioca

Publicitate

”Am acceptat cu bucurie si cu emoție oferta Simonei Ionescu de a fi reporter special al Ghidului TV EvZ. Îmi place să scriu!”, a declarat Nuami Dinescu pentru paginademedia.ro.

Actrița Nuami Dinescu va fi reporter special al Ghidului TV pe care ziarul Evenimentul Zilei îl scoate pe piață. Cunoscută publicului larg drept ”Tanța”, partenera de emisiuni a Teodorei Trandafir, actrița a primit deja misiunea de a realiza interviuri cu diverse personalități din cultură și media.

Nuami Dinescu:

"Am acceptat cu bucurie si cu emoție oferta Simonei Ionescu de a fi reporter special al Ghidului TV EvZ. Îmi place să scriu, iar întâlnirile mele cu cei pe care îi voi intervieva vor fi un motiv în plus de bucurie, pentru că le voi aduce cititorilor oameni de calitate, pe care de obicei nu îi văd așa des la TV, dar pe care sper să îi vedem de acum încolo”, a precizat actrița pentru paginademedia.ro.

Prin această nouă postură, Nuami Dinescu declară că încearcă o întoarcere la normalitate:

”O să încercăm întoarcerea la normalitatea despre care vorbește toată lumea, dar pe care începem sa o reclădim noi, o să-i învățăm pe oameni că fără cultură și valori e cam greu să existăm, că trebuie să ne cumpărăm un film, un CD, un ziar, că așa vom putea recâștiga ce am pierdut în ultimii ani. E felul meu de a pune umărul... la normal. Și încep să-mi cumpăr ziare, de la chioșc. Ziare, nu maculatură!”

Recent, actrița Nuami Dinescu și-a lansat și cartea autobiografică ”Eu nu sunt Tanța”.

Ziarul Evenimentul Zilei a anunțat că va lansa pe piață o serie de suplimente, printre care ”Doctorul zilei” și ”Animal Zoo”. Astăzi, ziarul va fi distribuit cu suplimentul lunar ”Sport Junior”.
Despre relansarea Ghidului TV, paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

  • Foarte frumos... e nevoie de altceva in toata media. De oameni care fac lucrurile altfel, adica la modul serios si profesionist si de oameni care sa fie prezentati. Adica aceia care chiar merita, care au valoare si care sint exemple de urmat. Pina nu e prea tirziu. Si cred ca noul reporter e foarte potrivit sa faca asta. E profesionist si a lucrat intr-o echipa asemenea. Eu abia astept... mult succes!

Trimite un comentariu