Skip to main content

Firma care a editat ziarul Cancan a intrat în faliment. Site-ul Cancan, contract de management cu Pro TV

 

cancanC Web Publishing SRL (fosta Cancan Media), firma care a editat tabloidul Cancan, a intrat în faliment, potrivit unei decizii din luna decembrie a Tribunalului București. Firma ar urma să fie dizolvată. La începutul acestei luni, administratorul judiciar care se ocupă de faliment a publicat și lista preliminară a creditorilor.

Publicitate

Potrivit datelor din Buletinul Procedurilor de Insolvență, firma Web Publishing are creanțe de aproape 43 de milioane de lei (9,7 milioane de euro).

Cel mai mare creditor al C Web Publishing este Bytheria Holdings Limited, un off shore din Cipru, acționar în cadrul firmei care a editat ziarul Cancan. La un moment dat, în acest off shore a fost oficial asociat și Bogdan Buzăianu. Creanța se ridică la peste 7 milioane de euro.

O altă firmă din tabelul creditorilor este Mohora Media (aflată acum în insolvență), și care este deținută de Dana Budeanu, soția lui Radu Budeanu, fondatorul Cancan, potrivit Monitorului Oficial.

Tabelul firmelor care au creanțe la C Web Publishing

Nume   Creante Euro  
Byteria Holdings Limites 7.112.141
Mohora Media SRL (in faliment) 715.397
Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti 361.804
Institutul de Studii si Proiectari Hidorenergetice 166.207
Rompetrol Downstream 9.407
Ocram Televiziune 4.938

 

Firma are la creditori și câțiva angajați, dar și o creanță obținută în urma unui proces pierdut de ziarul Cancan, dat în judecată de familia unui sinucigaș pentru publicarea unor poze șocante, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Familia barbatului ar trebui să primească 20.500 de euro.

Pe lista persoanelor fizice cu bani de recuperat sunt Speranța Budeanu (1.400 de euro), Florea Ileana Maria - 11.000 de euro și Roman Agapia Silvia - 2.800 de euro.

Varianta print a tabloidului Cancan a fost închisă în luna august, după cum paginademedia.ro a relatat AICI. În aceeași lună, emisiunea Cancan TV s-a mutat de la Kanal D, la Pro TV. Site-ul cancan.ro a ajuns și el în familia Pro TV sub forma unui contract de management.

„Pro TV SA are un contract de management pentru site-ul cancan.ro. Echipa editorială Cancan dezvoltă în continuare conținutul site-ului”, a declarat pentru paginademedia.ro Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu