Skip to main content

Giorgio Stock este noul președinte al Turner Broadcasting System EMEA

 

1301 Giorgio Stock (4)Giorgio Stock se va alătura Turner International în poziția de președinte al Turner Broadcasting System EMEA din luna aprilie a acestui an, după cum a anunțat ieri Gerhard Zeiler, președintele Turner Broadcasting System International.

Publicitate

Până de curând vicepreședinte executiv și manager general al Disney Consumer Product EMEA, Stock va conduce portofoliul Turner International pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Ca președinte al Turner Broadcasting System EMEA, Stock va supraveghea toate programele pentru copii și serviciile media oferite în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, precum și distribuția și operațiunile comericale ale CNN în aceste regiuni.

Despre Ciorgio Stock

Giorgio Stock se alătură Turner după o carieră de 15 ani la Disney, cea mai recentă poziție aici a fost cea de vicepreședinte executiv și manager general al Disney Consumer Products EMEA. În această poziție, Stock a fost responsabil de toate licențele Disney, inclusiv de magazinele Disney și de jocurilor pe calculator de la Disney.

El a făcut parte din bordul unor televiziuni germane precum Super RTL și RTL2.

Anterior, Stock a fost vicepreședinte senior și director general al Disney Channels Italia.

Stock lucrează în industria de media din 1992, cînd s-a alăturat Bertelsman AG ca vicepreședinte al companiei germane.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu