Skip to main content

Grilă nouă la Realitatea. Crețulescu și Rareș Bogdan, emisiuni separate. Lavinia Șandru, producție nouă

 

LAVINIA SANDRU - UNPR CRAIOVA
Lavinia Șandru va avea propria emisiune, după cum paginademedia.ro a anunțat încă de acum două săptămâni

Publicitate

Realitatea TV începe săptămâna viitoare cu noua grilă de programe. Pe segmentul prime-time, Andreea Crețulescu se desparte de Rareș Bogdan, iar fiecare va avea propria emisiune.

Andreea Crețulescu va continua să realizeze emisiunea Realitatea la Raport de la 21.00 la 22.15, iar Rareș Bogdan va face Jocuri de putere de la 22.15 la 24.00. Noua emisiune va aborda atât culisele politicii și politicienilor cât și imaginea acestora văzută prin ochii unor personalități publice românești.

Lavinia Șandru și Edward Pastia vor realiza Perspectiva, o emisiune de actualitate politica, economica și socială, difuzată în fiecare duminică, de la 11.00 la 12.00. Cei doi vor face o dezbatere despre evenimentele săptămânii trecute și viitoare. Venirea Laviniei Șandru la Realitatea TV a fost anunțată de paginademedia.ro, în exclusivitate, AICI.

Emisiunea prezentată de Dorin Chioțea, Oamenii Realității, sâmbăta, de la
18.30 la 20.00, va aduce în prim-plan oameni obișnuiți, dar și oameni care au însemnat ceva pentru România.

Marinela Mititelu isi va muta obișnuitele Fabrica de la Parlament la Realitatea TV, de la 13.00 la 14.00, de luni până vineri.

Dimineața de știri cu Eli Roman își va schimba ora de debut, de la
07.00 la 10.00, dar se anunță și alte modificări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Lavinia Sandor este o ratata in tot ce a facut si face, cine o asculta pe aceasta fufa imediat isi da seama de citi neuroni are, eu o urmaresc de multa reme si am constatat cit este de penibila si nepriceputa.
  • @anca - Domnul Manastire e singurul reporter care le zice pe bune si care urla la politicieni, nu la telespectatori. Emisia lui e chiar unicat pt ca se ia de toate partidele. Dar au grija Rares Bogdan si Andreea Cretulescu sa linga blidele pe care le critica dl Manastire. IAr culmea penibilului o are dl Florin Bichir care turuie non-stop cu prune in gura.
  • Eu cand o vad pe Lavinia Sandru schimb canalul. Vorbeste mult si prost. La fel ca si Cretuleasca. Am suportat-o destul cu Dan Puric.
  • Singura emisiune ok care se vede bine de la concurentza e cea a lui Chiotea aia cu interviurile. E singurul program original bun al Realitatii si e surprinzator ca e facut de unulcare se ocupa de sport. Ba nu mint, ar mai fi si emisiunile lui Amedeo Ene despre monden care sunt mult peste circul de l consacratii Capatos si Madalin Ionescu.
  • Penibili! cu cine sa faca ei audienta curand nu vor mai avea oameni pentru emisie. Au moderatori stupizi cum e domnul ala cu emisiunea dosar de candidat care tipa la telespectatori sau cel putin ii cearta. Nu va spune nimeni cat sunteti de penibili? Penibililor!
  • Realitatea sau RTV, acelasi lucru. Doar mogulii difera, dar au ceva in comun: sunt prieteni la catarama cu Ponta!!! :)
  • Singurul lucru care nu-mi place la Realitatea sunt studiourile alea aranjate intr-un mod mult prea oribil. Toate emisiunile le fac la aceeasi masa in care se vad televizoarele din spate si cei care lucreaza. Arata ca si cum ar emite dintr-o magazie fara prea mult spatiu. Ar trebui sa incerce sa lucreze la niste studiouri mai moderne daca tot s-au decis sa aduca schimbari .

    Poate odata cu aceasta mica relansare, isi va incepe emisia si noul Money Channel .

Trimite un comentariu