Skip to main content

Menajerie TV: Cămătarii, mai săraci cu patru lei

 

captura camatari

Publicitate

Posturile de știri au fost astăzi pline de animale. De animalele fraților Cămătaru. Canalele au tratat mutarea animalelor care au aparținut clanului Cămătarilor ca pe un eveniment de importanță națională.

Burtiera zilei a dat-o Realitatea TV: "Cămătarii, mai săraci cu patru lei."

Realitatea, România TV, Antena 3 și B1 TV s-au întrecut „breaking news-uri” și „news alert-uri”, transmițând până acum aproape în continuu imagini din curtea Cămătarilor, cu leii și urșii Cămătarilor.

 

Mai mult, după ce animalele au fost urcate în mașini și trimise la grădina zoologică din Bucov, unele posturi au pornit în urmărirea acestora. Televiziunile de știri au transmis live din curtea Cămătarilor, cu excepția postului Digi 24 care a difuzat doar știri în cadrul buletinelor.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare cum arătau burtierele televiziunilor de știri într-un anumit minut. antena 3 b1 digi 24 realitatea rtv

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • daca cateva milioane de romani s-au uitat la aceste posturi cu astfel de stiri,inseamna cea suntem un popor de imbecili !!!
  • Bine punctat.Azi am fost atacat de lei pe absolut toate canalele tv stiri.O tv de stiri serioasa se tine cu munca si profesionalism.Daca nu le ai cu astea, fuga la accidente,batai,batutul apei in piua cu eternii analisti de paie,discutii sterile,cancan,tabloid.Eu mi-i imaginez realizatorii acestor tv de stiri,exclamand seara : "uff,hai ca am pacalit o zi".Dezolant!
  • Cea mai tare a fost Ioana Molla (Silistraru), o prezență agreabilă de altfel, care a dat legătura corespondentei aflate la reședința „familiei Cămătaru”.

Trimite un comentariu