Skip to main content

Miss fata de la ţară ajunge în Thailanda

 

logo MCG Thailand

EXPORTĂM FORMATE. Formatul de televiziune Miss Fata de la Ţară (Miss Country Girl), realizat de compania romaneasca Media Factory, va fi produs în primăvara aceasta în Thailanda şi va fi difuzat de una dintre cele mai importante televiziuni din această ţară, Channel 3.

Formatul a fost selecţionat în urma unui pitch internaţional organizat de compania P&G care căuta o emisiune pentru zona Asia, iar Thailanda este prima ţară care va intra în producţie cu un sezon de 13 episoade.

Emisiunea Miss Fata de la Ţară a fost creată şi produsă de casa de producţie romaneasca Media Factory şi difuzată de Prima TV.

Doi dintre producătorii români care au participat la realizarea celor 3 sezoane Miss Fata de la Ţară pentru Prima TV vor pleca în martie la Bangkok pentru a da consultanţă echipei thailandeze şi a participa la filmarea primului episod.

Formatul romanesc Miss Country Girl este distribuit internaţional de compania americană Small World IFT condusă de Tim Crescenti, iar formatele companiei sunt reprezentate în Asia de Bomanbridge Media din Singapore, compania care a reprezentat formatul la concursul P&G.

EMISIUNE ROMANEASCA IN SUA. Formatul Miss Country Girl a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1, şi a fost vândut în alte aproape 20 de ţări, printre care Statele Unite, Australia şi Franţa. Grupul Viasat a achzitionat formatul pentru 11 ţări (Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia şi Ghana)

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, printre acestea se numără Animat Planet Show, România mea, Reporter Incognito, Aruncaţi din Tren, Potopul după Dinescu şi Părerea Mea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus