Skip to main content

Miss fata de la țară ajunge în Thailanda

 

logo MCG Thailand
EXPORTĂM FORMATE
. Formatul de televiziune Miss Fata de la Țară (Miss Country Girl), realizat de compania romaneasca Media Factory, va fi produs în primăvara aceasta în Thailanda și va fi difuzat de una dintre cele mai importante televiziuni din această țară, Channel 3.

Publicitate

Formatul a fost selecționat în urma unui pitch internațional organizat de compania P&G care căuta o emisiune pentru zona Asia, iar Thailanda este prima țară care va intra în producție cu un sezon de 13 episoade.

Emisiunea Miss Fata de la Țară a fost creată și produsă de casa de producție romaneasca Media Factory și difuzată de Prima TV.

Doi dintre producătorii români care au participat la realizarea celor 3 sezoane Miss Fata de la Țară pentru Prima TV vor pleca în martie la Bangkok pentru a da consultanță echipei thailandeze și a participa la filmarea primului episod.

Formatul romanesc Miss Country Girl este distribuit internațional de compania americană Small World IFT condusă de Tim Crescenti, iar formatele companiei sunt reprezentate în Asia de Bomanbridge Media din Singapore, compania care a reprezentat formatul la concursul P&G.

EMISIUNE ROMANEASCA IN SUA. Formatul Miss Country Girl a mai fost produs în Ucraina, de canalul 1+1, și a fost vândut în alte aproape 20 de țări, printre care Statele Unite, Australia și Franța. Grupul Viasat a achzitionat formatul pentru 11 țări (Suedia, Danemarca, Norvegia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Cehia și Ghana)

Media Factory a produs în ultimii 11 ani peste 20 de emisiuni, printre acestea se numără Animat Planet Show, România mea, Reporter Incognito, Aruncați din Tren, Potopul după Dinescu și Părerea Mea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu