Skip to main content

Numai tată să nu fii, sezon nou în această seară pe Diva

 

Numai-tata-sa-nu-fii"Numai tată să nu fii!", serialul inspirat de pelicula cu același titlu, revine în premieră la Diva Universal cu sezonul doi, începând din această seară de la ora 21:00.

Publicitate

Despre serialul Numai tată să nu fii:

Sarah Braverman (Lauren Graham, „Gilmore Girls”), o mamă singură cu dificultăți financiare, se mută din apartamentul ei din Fresno, împreună cu cei doi copii, Amber (Mae Whitman, „In Treatment”) și Drew (Miles Heizer, „ER”), în casa părintească din Berkeley, pentru a fi mai aproape de familie. Acasă, Sarah este întâmpinată de încăpățânatul său tată, Zeek (Craig T. Nelson, „Family Stone”, „Coach”), și de puternica ei mamă, Camille (Bonnie Bedelia, „Heart Like a Wheel”), un cuplu cu probleme în căsnicie, pe care le țin, însă, ascunse.

Din programul Diva Universal mai fac parte serialele Cu sânge rece (sezonul 4), Soții de militari (sezonul 6), Anatomia lui Grey (sezonul 5) și Aproape legal (sezonul 2).

Diva Universal difuzează câte două episoade din serialul Cu sânge rece în fiecare joi de la orele 21.00 și 22.00.

Despre serialul Cu sânge rece:

Inteligentă și ambițioasă, Lilli Rush (Kathryn Morris), singura femeie detectiv din Departamentul de omucideri din Philadelphia, redeschide cazuri de crime rămase nerezolvate. Ea se ocupă de așa numitelele “cold cases” (cazurile nerezolvate) - crime care s-au întâmplat cu ani sau chiar zeci de ani în urmă și nu au fost soluționate.Lilli Rush caută noi piste, punând cazurile de mult îngropate și nerezolvate într-o nouă lumină.

Diva Universal difuzează câte două episoade din serialul Soții de militari în fiecare miercuri, la 21.00 și 22.00.

Soții de militari este un serial care urmărește luptele, visele și prieteniile unor femei care locuiesc împreună cu soții și familiile lor într-o bază militară.

Serialul Anatomia lui Grey este difuzat de Diva Universal de luni până joi de la ora 20.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu