Skip to main content

(P) Ajutor! Vreau să slăbesc!, emisiune de educaţie şi sănătate, sponsorizată de ColonHelp, la Prima TV

 
iuliana tanase colon help
iuliana tanase colon help

Publicitate

Iuliana Tănase, una dintre concurentele emisiunii Ajutor! Vreau să slăbesc!

Începând din 31 ianuarie 2013, Prima TV a lansat un show unic în peisajul media românesc: o emisiune de educaţie şi sănătate - „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30.

Proiectul a fost iniţiat de Zenyth Pharmaceuticals, producătorul ColonHelp, şi se bucură de audienţă ridicată încă de la prima ediţie, peste media postului Prima TV (cifrele, în continuare).

Într-un moment în care televiziunile aleargă după audienţă şi în prime time îşi găsesc locul în cele mai multe cazuri doar cancanurile, scandalurile, Prima TV a ales să facă educaţie pentru sănătate, să fie sursă de inspiraţie şi motivaţie pentru toţi cei care îşi doresc să adopte un stil de viaţă sănătos.

Proiect iniţiat de ColonHelp şi pus în practică de Prima TV, emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ este dedicată persoanelor care au probleme cu greutatea şi îşi doresc să găsească o metodă de a slăbi sănătos. Emisiunea nu propune soluţii-minune, ci pune în prim plan sănătatea, stilul de viaţă sănătos, motivaţia, răbdarea şi perseverenţa. Totul sub îndrumarea nutriţionistei Cornelia Marin, a antrenorului Stelian Tufaru şi cu ajutorul ColonHelp.

Participanţii la emisiune sunt oameni obişnuiţi, care s-au hotărât să îşi accepte greşelile şi să înceapă o altă viaţă, o viaţă mai sănătoasă.

În fiecare emisiune, telespectatorii au posibilitatea să cunoască experienţe de succes şi să se convingă că schimbarea stilului de viaţă are un impact puternic asupra sănătăţii. De la nutriţionistul Cornelia Marin află cum să facă alegerile corecte în materie de dietă, află diferenţa dintre un regim şi un program de nutriţie sănătoasă.

Antrenorul Stelian Tufaru coordonează exerciţiile concurenţilor pentru a scăpa de stresul kilogramelor, iar ColonHelp le face dieta mai uşoară.

Prima TV şi ColonHelp te învaţă să trăieşti sănătos

Parteneriatul Prima TV – ColonHelp se înscrie în filozofia companiei Zenyth Pharmaceuticals, al cărei motto este „Mai multă educaţie, mai multă sănătate“. De-a lungul timpului, Zenyth s-a implicat în numeroase campanii de informare şi educare a publicului larg în spiritul unui stil de viaţă sănătos.

Iuliana Tănase: prima poveste de succes!

Prima ediţie a emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, difuzată joi, 31 ianuarie, de Prima TV, a înregistrat o audienţă record: 4.1 puncte de rating, peste media staţiei, pe targetul 18-49 de ani, dovadă că românii sunt interesaţi de stilul de viaţă sănătos şi de sănătate. Nu doar emisiunea a înregistrat un real succes, ci şi prima concurentă: Iuliana Tănase, o tânără de 21 de ani, cu probleme de greutate.

Iuliana a strigat prima „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, a hotărât să îşi schimbe stilul de viaţă şi a reuşit să slăbească 20 de kilograme în 10 săptămâni cu ajutorul consultantului în nutriţie Cornelia Marin, al antrenorului Stelian Tufaru şi cu sprijinul ColonHelp.

Iuliana şi-a schimbat stilul de viaţă şi a ajuns la o greutate la care nici măcar nu îndrăznea să se gândească în urmă cu câteva luni. „Sunt foarte mândră de ea, mi-a depăşit aşteptările!“, a spus Cornelia Marin la finalul celor 10 săptămâni, pe parcursul cărora Iuliana a învăţat să facă alegerile alimentare sănătoase şi a înţeles cât de importantă este mişcarea în slăbire şi în menţinerea siluetei.

Dietă, sport, ColonHelp şi 20 de kilograme mai puţin!

Timp de 10 săptămâni, Iuliana a urmat cu stricteţe recomandările Corneliei Marin şi ale lui Stelian Tufaru şi a apelat cu încredere la ColonHelp.

Sunt extrem de mulţumită că acum am o dietă mai sănătoasă, mănânc mai puţin, am renunţat la cartofi prăjiţi, dulciuri... ColonHelp are meritul lui aici: ştiam că fibrele dau senzaţia de saţietate, dar nu am crezut până nu m-am convins pe pielea mea. Iau cu iaurt dimineaţa şi până la prânz nu îmi mai trebuie nimic. Acum beau 2 litri de apă zilnic, înainte abia mă atingeam de apă“, povesteşte fericită Iuliana.

Adrian Vîntu a slăbit 17 kilograme şi acesta este doar începutul

La mine, mâncatul este o religie!“ – aşa se descrie Adrian Vîntu, cel de-al doilea concurent înscris în lupta cu kilogramele în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

La 47 de ani, Adrian are 157 de kilograme, iar cultul pentru mâncare l-a făcut să îşi piardă motivaţia pe parcursul programului, să cedeze ispitelor alimentare şi la sfârşitul curei să aibă 17 kilograme mai puţin, deşi îşi stabilise un target mai ridicat.

Pe lângă dietă şi sport, programul lui Adrian a inclus şi ColonHelp.

„Chiar dacă am citit foarte mult despre alimentaţie, ştiu multe lucruri despre ce şi cum ar trebui să mâncăm, am fost cam delăsător şi nu mă pot lăuda că am avut un stil de viaţă prea organizat în ultimii ani. Mâncam haotic, din cauza greutăţii îmi era ruşine să mai merg la sală. Eu sunt un tip cu voinţă foarte puternică şi cu toate acestea, iată unde am ajuns... Acum însă e altceva, am conştientizat că este grav ceea ce se întâmplă şi am hotărât că trebuie să fac schimbarea: alimentaţie sănătoasă şi ordonată, sport şi detoxifiere cu ColonHelp.
Cornelia mi-a vorbit la prima întâlnire despre detoxifiere, după ce m-am plâns că am probleme cu transpiraţia abundentă. Eram nevoit să îmi schimb tricoul sau cămaşa de mai multe ori pe zi. Mă jenam mai ales în faţa femeilor când mi se vedeau urmele de transpiraţie pe tricou“.

Despre cura de detoxifiere, Adrian are doar opinii pozitive: „După cura de detoxifiere nu mai transpir la fel de mult. M-a ajutat să am un program mai ordonat, îmi încep ziua cu ColonHelp, este uşor de administrat, are un gust foarte bun. Am scăpat de transpiraţie, de câteva kilograme, digestia mea este perfectă...“.

Cati Bahaciu a slăbit 18 kilograme şi a dovedit că se poate

Vreau să slăbesc pentru viitorul meu iubit, oricare va fi el!“, aceasta este unul dintre motivele, poate cel mai puternic, pentru care Cati Bahaciu s-a înscris în lupta cu kilogramele în cadrul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“.

Cati are 26 de ani şi a intrat în emisiune cu 83 de kilograme şi o dorinţă arzătoare de a-şi recăpăta încrederea în sine. Eşecurile în dragoste, glumele celor din jur pe marginea kilogramelor ei au făcut-o pe Cati să se închidă în sine şi să îşi piardă încrederea în propriile forţe. În acest fel, a intrat într-un cerc vicios şi şi-a găsit fericirea în mâncare o vreme. Din primele discuţii pe care le-a avut cu Cati, consultantul în nutriţie Cornelia Marin şi dat seama că ruşinea, frustrarea, singurătatea sunt o povară mai mare decât kilogramele pentru Cati.

După 10 săptămâni cu suişuri şi coborâşuri, cu zâmbete şi cu lacrimi, dar cu multă, multă ambiţie, Cati se laudă cu 18 kilograme mai puţin, o frumoasă poveste de dragoste şi mai multă încredere în sine.

ColonHelp, ajutor de nădejde pentru Cati

„Înainte aveam un program foarte încărcat. Mesele nu erau deloc regulate, consumam alimente cu multe calorii. Efectele negative s-au răsfrânt asupra sănătăţii. Primul semn a fost o stare de oboseală continuă, tranzit intestinal dat peste cap... ColonHelp te ajută foarte mult şi asta prin simplul fapt că îţi reglează tranzitul. Am înţeles şi eu ce e acela normal, să te duci la toaletă zi de zi sau de două ori pe zi. Cearcănele încep să dispară. Şi din zi în zi, când mă uit în oglindă totul e mult mai bine, pentru că sănătatea se vede pe faţă“, sunt doar câteva păreri exprimate de Cati după cura de detoxifiere.

Emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ este difuzată în fiecare joi seara (ora 20.30) şi în reluare duminica (ora 22.30), pe Prima TV!

ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere şi slăbire, ColonHelp este un stil de viaţă, un factor inspiraţional şi motivaţional pentru sute de mii de români care au urmat o cură cu acest produs şi au reuşit să adopte un stil de viaţă mai sănătos! Acest lucru îl descoperă în fiecare zi participanţii la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ şi telespectatorii, pe care ColonHelp îi aşteaptă, în fiecare emisiune, cu sfaturi pentru o viaţă sănătoasă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Albei Elisabeta Albei Elisabeta
    Bună seara, sunt elisabeta am 29 ani si 100 kilograme, as vrea sa slăbesc să ajung la o greutate normală am nevoie de ajutorul dumneavoastra
  • Popa Lidia Cristina Popa Lidia Cristina
    As vrea sa ma înscriu, am 90 kg și am mare nevoie de cineva care sa ma stimuleze și să-mi ofere informații prețioase! ! Ce trebuie sa fac pentru a participa?
  • Bunu Angela Bunu Angela
    Văd că sunt multe comentarii ,dar nu văd un răspuns. Emisiunea îmi pare interesantă și când sunt acasă o urmăresc .Cum poate cineva să fie ajutat și ce trebuie să facă să ia legătura cu dvs?
  • crenguta crenguta
    unde se fac analizele pt intolerante si restul…pe care le-au facut participantii la emisiune??
    va rog un raspuns!
  • Robert Robert
    daca vreti sa slabiti eu va pot ajuta.
  • razvan harosa razvan harosa
    am 15 ani 1,88 inaltime si 87 kg si as vrea tare mult sa slabesc ma puteti ajuta cu un numar de telefon
  • Anisoara Anisoara
    Buna seara, va scriu acest mesaj pentru un bun prieten care se chinuie cu foarte multe kilograme in plus. Nu are inca 40 de ani dar are peste 100 de kg, probabil 130 - 140. Nu mai iese din casa, desi ar vrea si mai are si probleme cu un picior care atunci cand face temperatura, piciorul il doare si isi schimba culoarea. Va rog spuneti-mi care e procedura sa il inscriu la acest program. Va multumesc mult, Anisoara
  • motoroiu vasilica cristina motoroiu vasilica cristina
    buna ziua ma numesc cristina si am 42 de ani am 84 de kg a,am hipertensiune ,sint la menopauza indusa si vreau sa ajung macar la 65 de kg pentru a mi pastra tensiunea in limite normale va rog mult de tot dati mi si mie un sfat va rog frumos
    .MULTUMESC MULT
  • Hurduc Saftica Hurduc Saftica
    Ma numesc Hurduc Saftica ,am 53 de ani ,sunt din Galati .Am probleme cu tensiunea si medicu mia spus ca daca nu slabesc risc sa fac si diabet,trebuie sa slabesc 25 de kg,eu avand 88 de kg.Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati si pe mine,va multumesc anticipat.
  • terhes simona terhes simona
    buna.....ma numesc simona,am 36 ani si 82 kg.....m.am chinuit cu multe ceaiuri,pastile si nu am reusit sa slabesc nici macar 1 kg,as dori foarte mult sa slabesc ,,macar 15 kg.....cum as putea sa ajung la dvoastra in emisiune sa ma ajutati,sau cel putin astept un sfat,va multumesc frumos.
  • bercea ioana sorina bercea ioana sorina
    oare cum pot sa ma inscriu si eu la aceasta emisiune .va rog ajutatima si pe mine
  • cris cris
    salutare, va rog mult sa ma ajutati cu ceva informatii despre Stelica. unde poate fii gasit? am nevoie de un antrenor personal si vazandu-l la emisiune mi-a dat incredere. un e-mail, un nr de tel sau la ce sala antreneaza? multumesc
  • maria maria
    am urmarit citeva emisiuni si as dori sa slabesc am 49de ani1,55 si75 de kg sufer si de o edema la piciorul sting am incercat tot felul de diete dar nu am reusit sa sladesc. va rog sa ma ajutati.
  • Nikol Nikol
    Te asigur ca printre cei care o criticam pe cucoana suntem si cativa iesiti prin lume, mult mai mult decat tine, te asigur. Si tocmai de aceea nu putem tolera aerele unei dudui cu veleitati de mare specialista. O face pe desteapta cu biata fata, am schimbat imediat canalul. Face figuri dintr-astea in strainatate si in secunda 2 zboara. Numai in Ro e aplaudata si sunt convinsa ca are de-a face cu IQ-ul.
  • anamaria anamaria
    Foarte interesant si util in acelasi timp pentru cei ce vor sa slabesca.

Trimite un comentariu

sus