Skip to main content

Paginademedia.ro, în topul celor mai citate surse în presa scrisă

 

ziare presa

Publicitate

Site-ul Paginademedia.ro se află în topul celor mai citate surse media, în presa tipărită, în perioada 01 – 31 ianuarie 2013, potrivit unei monitorizări MediaTrust. Paginademedia.ro se află pe locul 12 în clasament, alături de surse precum Hotnews.ro, Realitatea TV, Antena 3 și Ziarul Financiar. 

Cele mai citate media au fost Hotnews.ro (53 mențiuni) și Realitatea TV (51 mențiuni). Următoarele locuri sunt ocupate de Antena 3 (41 de mențiuni), Realitatea.net (29 mențiuni) și România TV (27 mențiuni). Paginademedia.ro a avut în perioada amintită 11 citări în presa scrisă.

Capturaţi ecranul complet 22.02.2013 130706.bmp Hotnews.ro a fost citat îndeosebi în conexiune cu subiecte din sectorul politicii interne și cel economic. Cele mai multe citate au fost făcute în publicațiile Nine O’Clock (23 mentiuni) și România liberă (10 mentiuni).

Realitatea TV, Antena 3 și România TV au ocupat primele trei locuri în topul celor mai citate posturi TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Calificandu-se si Cfr Cluj, in aceasta faza, Digi si Dolce au avut prima optiune, iar ProTv a doua. In faza urmatoare, fiind o singura echipa calificata (Steaua), meciul v-a fi transmis de Digi, ProTv si Dolce. Bafta!
  • "Steaua - Chelsea va fi pe 7 martie, ora 20:00, pe Naţional Arena, în direct la ProTV, DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO."

    E stire de pe Gsp.ro , deci inseamna ca pe asta o sa-l dea si ProTV-ul.
  • Sa vedeti promovare si audiente la Steaua-Chelsea pe ProTv! Cred ca la fiecare 10 min. ne vor anunta despre meci.
  • daca vorbesti de Steaa, e irelevanta, ptr ca e masurata doar cea a celor de la Dolce...citeva sute de mii; ar fi de milioane daca s-ar lua in calcul si Digisportul.

Trimite un comentariu