Skip to main content

Pariu cu viața, difuzat în Mexic și în Venezuela

 

pariu cu viata (2)

Publicitate

Serialul Pariu cu viata a trecut Oceanul. Producția MediaPro a fost achiziționată de posturile Televen (Venezuela) și Telvisa Tiin (Mexic) și va fi difuzată din acest an.

Pariu cu viața s-a vândut în toate țările Americii Latine și Spanish USA dintre care două tări, Venezuela și Mexic, încep difuzarea anul acesta. Campaniile de promovare în aceste țări au început deja, actorii principali, Criss, Vlad, Alina, Dorian fiind solicitați să înregistreze testimoniale personalizate în limba spaniolă pentru respectivele canale de televiziune”, spune Claudia Stavrositu, Director Vanzari Internationale MediaPro Distribution.

Pariu cu viața este difuzat deja în Italia, fiind la cel de-al doilea sezon la postul de televiziune Babel. În plus, primele două episoade ale serialului sunt în curs de traducere dublare în limba franceză în vederea vânzării în Franța și vestul Africii.

La începutul lunii martie 2013, MediaPro Distribution va participa la Târgul de Televiziune DISCOP West Asia ce va avea loc la Istanbul, Turcia unde avem încredere că se vor finaliza negocierile și pentru anumite teritorii din Asia”, a mai declarat Claudia Stavrositu.

“Cele mai mari satisfacții legate de proiectul “Pariu cu viața” le-am avut în cadrul celor doua târguri de televiziune de la Cannes. (...) Colegelor noastre de la MediaPro Distribution, care vând internațional produsele CME au încheiat contracte care ar onora orice producător european”, declara Ruxandra Ion, producator general.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu